[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Auto wygląda naprawdę na dopieszczone. Kolor spoko, wnętrze super, kółka też niczego a co do zderzaka to powiem Ci że jak chcesz to ja bez mrugnięcia zamienie się z Tobą na poliftowca bo nie jest on tak rewelacyjny jak dla mnie, a niedługo to będzie na każdym aucie klubowym. Ten co masz wygląda schludnie i jest spoko spasowany, też mam taki (tylko że mój jest z Riegera) i jak go polakieruje to założę bo z nim auto wygląda agresywnie i smukło.
Powodzenia w polowaniu na obręcze.
Tak, jest dopieszczona i czeka na lato Na żywo robi duże wrażenie, wnętrze piękne, rzadko spotykane drewno. Brak tylko klimy i elektryki foteli, ale ciężko trafić prawdziwą pełną opcję. Mi to w niczym nie przeszkadza. Właśnie ja tak samo jak Ty wolę coś innego niż standard. Na poliftowca się nie zamienię. Jedyna wymiana (z moją dopłatą oczywiście) byłaby na ori rs2 z oświetleniem porsche.maniekmac pisze:Auto wygląda naprawdę na dopieszczone. Kolor spoko, wnętrze super, kółka też niczego a co do zderzaka to powiem Ci że jak chcesz to ja bez mrugnięcia zamienie się z Tobą na poliftowca bo nie jest on tak rewelacyjny jak dla mnie, a niedługo to będzie na każdym aucie klubowym. Ten co masz wygląda schludnie i jest spoko spasowany, też mam taki (tylko że mój jest z Riegera) i jak go polakieruje to założę bo z nim auto wygląda agresywnie i smukło.
Ja póki co zakładam zimowe alu na wypadek awarii dieselka i audi będzie autem backupowym na zimę. Ale jeździć nie będę. Felgi póki co oddam do polerki rantów i założę węższe opony na przód.
Pokaż ten zderzak Riegera
Dobrze, że masz już oświetlenie. A kratki są jakieś kosmiczne, czy robisz siatkę alu? Kierunki zmieniasz na białe, czy pomarańcza? Muszę wygooglować ten zderzak
To jest taki?
Audi 80 B4 Rieger R-RS
Czy taki:
Rieger EVO 1 Bodystyling Kit for Audi 80 Typ 89 Coupe
Rieger EVO 1 Bodystyling Kit for Audi 80 Typ 89 B3 Limousine
Czy taki:
Rieger Bodystyling Kit for Audi 80 Cabrio
To jest taki?
Audi 80 B4 Rieger R-RS
Czy taki:
Rieger EVO 1 Bodystyling Kit for Audi 80 Typ 89 Coupe
Rieger EVO 1 Bodystyling Kit for Audi 80 Typ 89 B3 Limousine
Czy taki:
Rieger Bodystyling Kit for Audi 80 Cabrio
Ostatnio zmieniony 22 gru 2009, 01:48 przez ATLAS, łącznie zmieniany 2 razy.
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Kierunki mam kpl żółtych jak nówka i mam jeden biały i sam nie wiem jak lepiej. W tej chwili mam założony ori zderzak Cabrio / Coupe. Co do kratek to w lifcie też chcę dorobić inne kratki a w tym ala Rs siatex tylko że szukam albo plaster miodu (tylko taki z grubej siatki) albo ala kamei ale też taki masywniejszy - do lata jest jeszcze trochę czasu więc się jeszcze pokombinuje.
Zderzak oczywiście ten z Twojej pierwszej fotki
Zderzak oczywiście ten z Twojej pierwszej fotki
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Troszkę się różni od RS2.kolczat pisze:dobrze rozumiem ze rieger wykorzystal z przodu poprostu zderzak rs2? czy moze sa jakies deliktne roznice? chodzi mi oczywiscie o ten z pierwszej fotki...
Bardzo ładne i zadbane cabrio masz kolego - tylko jakoś te 17" na małe wyglądają w nadkolach - założył bym albo 18" albo zszedł bym jeszcze -20mm z budą
Najbardziej rozwalił mnie fragment
Hahahahaha18zł – lakier do paznokci w kolorze nadwozia INGLOT 321 (2009-05-08)
Dobrze dobrze, nie wiem jak ty ATLAS ale ja uwazam ze nie mozna zakladac duzego kola do niemnieckiego auta poniewaz nie da sie wtedy zrobic dobrej gleby. a dobra gleba w moim mniemaniu jest wtedy kiedy jest prog blisko asfaltu a nie opona bliskoblotnika . W skutek tego 17" to najllpeszy rozmiar do 80tki, opusc bude bedzie git <ok>
He, '85rocznik :?: Najlepszy rocznik :!:
He, '85rocznik :?: Najlepszy rocznik :!: