Jako że moja pani usiadła na zadku chciałbym wymienić sprężyny z tyłu wozu. Jakie kupić i gdzie (najlepiej wysyłkowo).
Na alledrogo znalazłem >>takie<< po 118 za sztuke... nadadzą się, czy wziąć tańsze ? bo są za 90 za 70 zeta... czy szukać jakichś innych jeszcze droższych/lepszych
Zaznaczam, że chcę standardową wysokość, nie obniżane, ale mogą być twardsze niż standardowe, tak żeby można zapakować na tył coś i żeby nie dobijało na nierównościach, tak jak to dzieje sie obecnie. Proszę o porady.
[B4 All bez q] - Sprężyny tył
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
nigdy uzywek,od tego zalezy twoje życie,pamiętaj że zderzak może wisiec ale auto musi mieć dobry zawias i heble,jeśli masz sedana to wsadz sprężyny od avanta od tdi będziesz miał tyl twardszy a jednocześnie wyższy minimalnie i będzie ladnie auto wygladało,polecam jeszcze ewentualnie zrobic ze sprężynami tak jak robił to kolega kostrz,wysoko i twardo to jest sztuka,nagrzać i rozściagnać
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
polecam gościa http://www.allegro.pl/item839847640_mar ... n_tyl.html poproś o sprężyny do avanta wzmacniane, u mnie pomogło, od czasu założenia tematu i wymiany sprężyn auto poszło w górę i przestało dobijać na nierównościach