To czemu tą drugą nie obklejałeś. :lol: :lol: Bardzo ładnie autko wygląda. I przede wszystkim stalaki bardzo ładnie się prezentują. :shock:kris0181 pisze:Była z aukcji gdzie w gratisie była folia "chrom" hehe
[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
To tak kolego na lampy są tylko termokurczliwe nie ma innych bo byś obłych powierzchni nie obkleił. Co dalej pęcherzyk nie powinno być jak masz zwinną rękę ta jak Kris <rotfl2> on lata ją trenuje. Ale jak ci wyjdą to igiełka nakłuwasz, suszarką delikatnie podgrzewasz i szuru buru ściereczką. Gorzej jest by nie zrobić fałd bo jak naciągniesz za bardzo to jest lipa <:P> Jak czegoś nie będziesz wiedział to PW by tu OT nie robić. A wiem troche o oklejaniu bo pracowałem w firmie co się zajmowała oklejaniem folią tylko czego innego ale rozchodzi się jedynie o proces oklejania który z lampami również przerobiłem. A u Rysi wygląda to genialnie choć i tak czekam na tresery, a wie ktoś może czy były Hella Black do coupe????shellah pisze:chodzi ci o termokurczliwą? naprawdę ładnie to ci wyszło jak masz linka to zapodaj jaka bo są ich dziesiątki
a pęcherzyków nie masz :roll:
Dokładnie tak jak Zay napisał... nie mam nic do dodania :mrgreen:
Nie wychodziły mi pęcherzyki (igła w ruch i pęcherza nie ma ) wyszło mi za to pare małych zmarszczek o których zay wspomnial ale nie widac ich tak bardzo, tylko z bliska. To był mój pierwszy raz, za drugim razem pewnie wyszło by mi już perfect mógłbym to powtórzyć ale musialbym wydac znowu ok 30zł :\
Folię brałem stąd http://www.allegro.pl/show_item.php?item=785631391
Nie wychodziły mi pęcherzyki (igła w ruch i pęcherza nie ma ) wyszło mi za to pare małych zmarszczek o których zay wspomnial ale nie widac ich tak bardzo, tylko z bliska. To był mój pierwszy raz, za drugim razem pewnie wyszło by mi już perfect mógłbym to powtórzyć ale musialbym wydac znowu ok 30zł :\
Folię brałem stąd http://www.allegro.pl/show_item.php?item=785631391
<ok>Niki20 pisze:To czemu tą drugą nie obklejałeś.
Pozwolisz ze dam foty jak juz dokoncze to co zacząłem <cieszy> ja pokazuje efekt końcowy <:P> a nie jak poniektórzy robią zdjęcie kazdej śrubki którą zamontowali <rotfl2> <ok> Do Ciebie nic nie mam <lol>MIODEK pisze:Panie ostatnie fotki były w październiku, teraz mamy połowę grudnia... a nowych fotek ni ho ho :mrgreen: Oj słabo się staracie Panie... oj słabo <nunczako>
Nie u mnie <cieszy>Zayebatsu pisze:kris0181, A słyszałeś o tym że przez zimę przybywają fałdki??? <ok>
Ostatnio zmieniony 21 gru 2009, 15:43 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.