Temacik dałem też na AKP, ale ta stronka też musi się rozwijać
Mam mały, acz wkurzający problem. Chodzi o mocowanie tylnej półki, jak się ją kładzie to po obu stronach są takie bolczyki, które wchodzą, w nazwijmy to zawiasy. Ten zawias z lewej strony, koło zapasu jest przykręcony na dwie śruby i trzyma się spoko. Ale ja mam problem z tym zaiwasem z prawej strony, jest przykręcony tylko na jednej śrubie i cały czas się poluzowuje i powoduję to wkurzające skrzypienie całej półki
U was w Coupetach też to jest tak rozwiązane i się poluzowuje, czy u mnie brakuje jakiejś części?
Raczje nie sądze, żeby Audi taki niezbyt mądry sposób mocowania półki zaprojektowało
[Coupe B3/B4] Mocowanie tylnej półki
Przeczytaj jeszcze raz nazwę tematu i pomyśl czy Twoje pytanie ma z nim jakiś zwiazek :-|TYTUS pisze:Ja mam pytanko w druga strone! jak zdemontowac tylnia polke!? kupilem glosniki troche wieksze od standartowych i musze powiekszyc otwor na glosnik, nie obejmie sie bez sciagania! prosze o pomoc! :roll:
W Coupe bo jego dotyczy temat wystarczy otworzyć klapę i pociagnąć
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
W sedanie jest o tak: wyciągasz oparcie tylniej kanapy. W tym celu musisz je unieść do góry. Odginasz taki blaszki które z pewnościa zobaczysz po wyjęciu oparcia tylniej kanapy. Potem wystarczy ostrożenie wysunąć półkę do siebie.TYTUS pisze:Ja mam pytanko w druga strone! jak zdemontowac tylnia polke!? kupilem glosniki troche wieksze od standartowych i musze powiekszyc otwor na glosnik, nie obejmie sie bez sciagania! prosze o pomoc! :roll: