Dosyć długo zwlekałem ze wrzuceniem i pochwaleniem się moim sprzętem, ale nigdy nie miałem na to czasu

Auto ma przejechane 156k kilometrów, ale niestety nie jest to prawdziwy stan licznika

No więc

Oto kilka jej fotek

Kołpaczki dwa tylne były zgubione, ale już dokupione:) zimówki na stalowych, letnie na ori alusach

W planach mam na wiosne włożyć jakieś większe koła:)
Jako że w między czasie miałem nie miłe spotkanie z psem, który mi wyskoczył z pobocza, a nie mały to pies był (30-40kg) to po 2 miesiącach użytkowania miałem do wymiany zderzak, halogeny, kierunki i prawy reflektor:(
na szczęście udało mi się skompletować wszystkie części i poskładać samochodzik.
Wcześniejsze audi jakie miałem to czarny sedan 1,9 TD [AAZ] który aktualnie stoi pod domem i oczekuje kupca:) Tu daje linka do galerii zdj z nim

Audi 80 B4 Sedan 1,9 AAZ
mody:

Witam, po dłuższej przerwie szykuje się kilka nowości xD
otóż zakupione felgi borbet rst, dokupione dekielki, śruby na dekielki, śruby mocujące i pierścienie centrujące

Opony goodyear f1 na tył i matador sport z przodu

nowe żarówki w soczewkach philips bluevision H1 święcą o niebo lepiej od zwykłych wcześniejszych żarówek.
a oto kilka zdjęć z dzisiaj

no i kolejne mody się szykują

No i kolejny dodatek xD
do tego czerwone diody w technologi smd, świecą bardzo równomiernie i jasno, i bardzo czerwono xD
Pozdro

Witam, ponownie, w aucie zaszło kilka zmian lecz na razie uraczę was paroma fotami

No więc ze zmian które doszły, lecz nie było czasu napisać to:

no i wreszcie oba lusterka leżą już na samochodziku ;D
No i przyszedł czas zaprezentować nowe mody które udało mi się ostatnio przeprowadzić

Więc;
-udało mi się skompletować i założyć car audio
-został polakierowany tylny zderzak
-zmienione światełko stopu w klapie (było strasznie zmęczone życiem)
-wymienione wszystkie listwy progowe na nowe
-założone nowe lampy tylne w klepie z wersji USA/Japan
a tu parę fotek poglądowych niestety auto wczoraj było wymyte na glanc, a w nocy burza była

Pozdro