B4 DTM Competition quattro.
ocena ;)
MEGA ładna b4- ka, Przód strasznie dopieszczony w tej wersji, koła , progi, nadkola, srodek każdy szczegół, lampy w jednym zestawie [ soczewy]
MODEL dopieszczony przez fachowców z Inglostadt . very very NICE .
GRATULUJE TAKIEGO nietuzinkowego egzemplarza 80- ki.
pozdr
MODEL dopieszczony przez fachowców z Inglostadt . very very NICE .
GRATULUJE TAKIEGO nietuzinkowego egzemplarza 80- ki.
pozdr
Kyjo#81 dzięki.
Fotki z okresu kiedy Polskę zasypał okrutny śnieg czyli jakoś z tydzień temu. Trochę polatałem quattro po bocznych drogach i jest nieźle. Na fotkach też ująłem to co mniej więcej w aucie było porobione bo ze względu na pogodę na razie ciężko o czystą sesję, dlatego nie czepiać się brudu.
Obawiałem się jak to będzie przy przetwornicach typu xenon i soczewką z przesłoną nie przystosowaną do tego typu światła, ale jest zaskakująco dobrze, wiadomo należy dbać o czystość szkła, ale tak poza tym nikt mi nie mrugnął , że razi a ja widzę trzy krotnie więcej jak przez zwykłą zespoloną lampę.
P.S. : Grinch masz prezent z okazji świąt. Zauważyłem to jako miniutaurka na jednym z forum i odrazu skojarzyło mi się z Twoimi poglądami. <mikolaj>
Fotki z okresu kiedy Polskę zasypał okrutny śnieg czyli jakoś z tydzień temu. Trochę polatałem quattro po bocznych drogach i jest nieźle. Na fotkach też ująłem to co mniej więcej w aucie było porobione bo ze względu na pogodę na razie ciężko o czystą sesję, dlatego nie czepiać się brudu.
Obawiałem się jak to będzie przy przetwornicach typu xenon i soczewką z przesłoną nie przystosowaną do tego typu światła, ale jest zaskakująco dobrze, wiadomo należy dbać o czystość szkła, ale tak poza tym nikt mi nie mrugnął , że razi a ja widzę trzy krotnie więcej jak przez zwykłą zespoloną lampę.
P.S. : Grinch masz prezent z okazji świąt. Zauważyłem to jako miniutaurka na jednym z forum i odrazu skojarzyło mi się z Twoimi poglądami. <mikolaj>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Zgadzam się z tobą całkowicie. Zazdroszczę <quattro> nie zdziw się jak pewnego ranka zobaczysz autko bez karoserii i napędów :lol: :mrgreen: Czekamy na montaż tych Recaro'sów <ok> I zdradź jakie kolejne mody planujesz :?: :?: :?:Kyjo#81 pisze:MEGA ładna b4- ka, Przód strasznie dopieszczony w tej wersji, koła , progi, nadkola, srodek każdy szczegół, lampy w jednym zestawie [ soczewy]