[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
ATLAS, notka za szyba - mistrz, szkoda ze nie zrobilem zdjecia <ok> ale dobrze ze nie zwatpiles i dojechales
a propos zwatpienia: Moi Drodzy Parafianie, obawiam sie ze wychodzimy na najgorzej zorganizowana grupe stoleczna - dzisiaj na parkingu Fortu Wola byly w tym samym czasie 3 spoty: Hondy, Fiata i VW i na kazdym licho biednie po 10 zalog... robimy cos z tym? zeby nie bylo - nie chodzi mi o przeganianie innych Klubow z 'naszej' miejscowki :mrgreen:
a propos zwatpienia: Moi Drodzy Parafianie, obawiam sie ze wychodzimy na najgorzej zorganizowana grupe stoleczna - dzisiaj na parkingu Fortu Wola byly w tym samym czasie 3 spoty: Hondy, Fiata i VW i na kazdym licho biednie po 10 zalog... robimy cos z tym? zeby nie bylo - nie chodzi mi o przeganianie innych Klubow z 'naszej' miejscowki :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
popieram w calej rozciaglosci <ok> nadto proponuje azebys Kolego jako pomyslodawca zalozyl nowy temat na te okolicznosc, ostatnio poskutkowalo :mrgreen:DJ_Ferv pisze:Moze umowmy jedna date, w miare odlegla - tak zeby kazdy mogl sobie zagospodarowac czas wolny? Wtedy mozna na spokojnie dopilnowac, zeby pojawilo sie kilka silnikow wiecej ;>
ja ze swojej strony proponowalbym 23 stycznia ?:)
tymczasem z nieco innej beczki: czy ktos z Pan i Panow Poslow, yyyy... znaczy Klubowiczow :mrgreen: ma zamiar stawic sie w dzisiaj wiadomym miejscu o zwyklej porze? ide o zaklad ze ludzie od Fiata, Hondy i VW beda na pewno... <mikolaj>