Przywitaj się z nami
Przepraszam i Witam wszystkim nazywam się Maciek mam 20 lat (kurcze to dokładnie tak samo jak bym był na spotkaniu AA) hehehehe.
Jeżdżę Audi 80 B4 rocznik 1994 SEDAN/LIMUZYNA kolor SREBRNY.
Jak was znalazłem hmm już kiedyś tu konto założyłem z tym że nie utrzymywałem go a teraz gdy audiola jest w praktyce moja i tylko moja to postanowiłem się przyłączyć do KLUBU.
Tylko gdy skończę najważniejsze przeróbki/modyfikacje zakupie sobie wlepkę które będzie wieńczyć moje działo (mam nadzieje ze nie zabraknie jej i dla mnie)
Pozdro all
Jeżdżę Audi 80 B4 rocznik 1994 SEDAN/LIMUZYNA kolor SREBRNY.
Jak was znalazłem hmm już kiedyś tu konto założyłem z tym że nie utrzymywałem go a teraz gdy audiola jest w praktyce moja i tylko moja to postanowiłem się przyłączyć do KLUBU.
Tylko gdy skończę najważniejsze przeróbki/modyfikacje zakupie sobie wlepkę które będzie wieńczyć moje działo (mam nadzieje ze nie zabraknie jej i dla mnie)
Pozdro all
-
medmistrz2009
- Forum Audi 80

witam
Mikołaj kujawsko pomorskie, audi 80 B3, 1.8S gaźnik bez żadnych ulepszeń.
mam pytanie: czy te 3 pokrętła od nawiewu można zastąpić pokrętłami z audi B4??
bo mam taką możliwość za darmoche to wydostać i nie wiem czy będzie to pasować.
z góry dziękuje:-)
mam pytanie: czy te 3 pokrętła od nawiewu można zastąpić pokrętłami z audi B4??
bo mam taką możliwość za darmoche to wydostać i nie wiem czy będzie to pasować.
z góry dziękuje:-)
-
mariomario1969
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez mariomario1969, łącznie zmieniany 2 razy.
- marecki788
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam sredecznie! Jestem nowym klubowiczem mam Audi b4 avant 1.6 1995 r jestem z zamoscia a o klubie dowiedziałem sie od kolegi pozdrawiam wszystkich