[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Z przednim zawieszeniem nie ma problemu, ale kupię je dopiero jak złapię niższe na tył. Oczywiście marzę o gwincie, ale szkoda mi aż takiej kasy... jak się wkurzę to w lato utnę moje niebieskie sprężynki H&R
Właśnie niechcący znalazłem stare fotki z czerwca na aparacie, zapodam jedno, które wykadrowałem do rozdziałki Full HD
Serio nie podoba się mój grill? Dla mnie jest on boski i cudnie komponuje się ze zderzakiem, który niebawem będzie miał taką samą siatkę.
Właśnie niechcący znalazłem stare fotki z czerwca na aparacie, zapodam jedno, które wykadrowałem do rozdziałki Full HD
Serio nie podoba się mój grill? Dla mnie jest on boski i cudnie komponuje się ze zderzakiem, który niebawem będzie miał taką samą siatkę.
Kumpel z naszego forum ma jeszczeysiul pisze:Sory Daniel za zmianę tematu ale twoja rejestracja jest prawie jak imienna. Ty masz chody widzę w wydziale komunikacji
WOTEK69 (na Coupe Quattro 2.8) i
WOTER69 (Na 100C4)
Mafia jesteśmy z otffocka
A przed chwilą mi faza odbiła po dwóch browcach:
Ostatnio zmieniony 23 mar 2010, 21:25 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
...mnie osobiscie nie podoba sie tylko to oszukanstwo co masz przylepione na grillu - podobno domena BMW jest wiecej egzemplarzy M3/M5 na drogach niz wypuscila fabryka - moze lepiej niech tak zostanieATLAS pisze:Serio nie podoba się mój grill? Dla mnie jest on boski i cudnie komponuje się ze zderzakiem, który niebawem będzie miał taką samą siatkę.
poza tym wielce cacy lansowoz tylko wez cos zrob z wydechem bo ze to V6 slychac dopiero pod koniec skali a nawet wtedy gra jak jakas japonska wiertara... :mrgreen: