[B4 2,0 ALL] Nie gasnące światła stop
-
- Forum Audi 80
[B4 2,0 ALL] Nie gasnące światła stop
Witam serdecznie,
mam taki problem, iż w moim samochodzie po zgaszeniu silnika cały czas palą się światła stop. Pomimo wyciągnięcia kluczyka. Podczas jazdy samochodem wszystko jest ok. Żarówki zostały wymienione, także bezpieczniki również całe. Teraz za każdym razem jak zostawiam samochód musze odpinać (+) z akumulatora. Gdyż mi go rozładuje. Raz udało mi się zostawić auto, gdzie światła się wyłączyły. Jednak na następny dzień miałem totalnie rozładowany akumulator. Co może być przyczyną? Bardzo proszę o pomoc.
Wesołych Świąt życzę.
mam taki problem, iż w moim samochodzie po zgaszeniu silnika cały czas palą się światła stop. Pomimo wyciągnięcia kluczyka. Podczas jazdy samochodem wszystko jest ok. Żarówki zostały wymienione, także bezpieczniki również całe. Teraz za każdym razem jak zostawiam samochód musze odpinać (+) z akumulatora. Gdyż mi go rozładuje. Raz udało mi się zostawić auto, gdzie światła się wyłączyły. Jednak na następny dzień miałem totalnie rozładowany akumulator. Co może być przyczyną? Bardzo proszę o pomoc.
Wesołych Świąt życzę.
-
- Forum Audi 80
Jak otworzysz klapę bagażnika po lewej stronie jest przewód.pawelx1988 pisze:Bardzo bym prosił o napisanie miejsca, gdzie mogę znaleźć ów przewód.
https://audi80.pl/b3-b4-sedan-napraw ... t12741.htm
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
witam wszystkich,mam podobny problem,tylko że u mnie świeci wsteczny....wszystko jest niby ok do puki nie włączę świateł...wraz z nimi włączają się światła od wstecznego biegu....znalazłem przyczynę ! w bagażniku w schowku, lewarek od kół przetarł wiązkę kabli i zrobił zwarcie...naprawiłem to ale wsteczny dalej świeci,sprawdziłem już wszystko i nic więcej nie znalazłem,może ktoś ma jakiś pomysł?
-
- Forum Audi 80