[B3 NG 90] Audi 90 2.3 1988
Stoi tam cały czas bo nie jeździ <rotfl2>vwkasG40 pisze:o ile się nie myle widuje je prawie co tydzień w niedzielę w okolicach giełdy samochodowej
prezentuje się fajnie
Co o niej sądzę to wiesz więc pisać raz drugi nie będę bo nie lubie się powtarzać <:P>
Pozdro <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 25 gru 2009, 12:09 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz co Bartek... baaaardzo dziffny gosciu z Ciebie... :->
Przeczysz sam sobie
PS: A co sie stało z Twoimi 140końmi w NG....? <mikolaj>
Przeczysz sam sobie
Bartek90 pisze:Po długich przemyśleniach doszedłem do wniosku że posiadam dość rzadkie auto więc warto je zostawić w oryginalne. Tzn ori wygląd i ori wnętrze.
Nie wiem co to ma wspolnego z zachowaniem ori... <cieszy>Bartek90 pisze:Niedługo wrzucę foty przyciemnionych świateł to po oceniacie
PS: A co sie stało z Twoimi 140końmi w NG....? <mikolaj>
- vwkasG40
- Forum Audi 80
- Kontakt:
co ty chcesz od tych świateł??? moim zdaniem powinny zostać takie jak sąBartek90 pisze: Niedługo wrzucę foty przyciemnionych świateł to po oceniacie
są "nietypowe" i takie być powinny
powinieneś pchać pieniądze w klimę podgrzewane kubły, lusterka itp i silnik
pokaże ci jak profi się podchodzi do tego na przykładzie mojego G40:
tak wyglądało
a teraz:
O matko jeszcze mnie pobijcie <ok>
Z tymi światłami to taki bardzo delikatny i kosmetyczny zabieg, zaraz wrzucę zdjęcia. To tylko pomalowanie tych plastików w środku, tak mi się bardziej podoba.
A co do kolegi klakson, ja jeżdżę 90tką, i nigdzie jeszcze nie spotkałem 90 z takim kolorem jak mój. 80tek jest naprawdę dużo, ale 90tek zdecydowanie mniej... To takie moje zdanie.
Z tymi światłami to taki bardzo delikatny i kosmetyczny zabieg, zaraz wrzucę zdjęcia. To tylko pomalowanie tych plastików w środku, tak mi się bardziej podoba.
A co do kolegi klakson, ja jeżdżę 90tką, i nigdzie jeszcze nie spotkałem 90 z takim kolorem jak mój. 80tek jest naprawdę dużo, ale 90tek zdecydowanie mniej... To takie moje zdanie.