[b3/b4] Stylizacja - Gril
no name, zapodałeś fotkę ślicznego audi cabrio niejakiej Leny z niemiec ta bryczka była nawet w gazetach. Wszędzie jest wypicowana... pod machą sporo polerki i chromu.
A wczoraj pisałem z kolegą Adamem, bo chce sobie właśnie taki grill kupić.
http://www.moto.allegro.pl/item85478962 ... z_abs.html
A wczoraj pisałem z kolegą Adamem, bo chce sobie właśnie taki grill kupić.
http://www.moto.allegro.pl/item85478962 ... z_abs.html
-
- Forum Audi 80
A czemu polecacie tylko grill FK?? Ja nie widzę różnicy w wyglądzie miedzy FK a np. JOM'em (przynajmniej na fotkach), a jeśli jest różnica w jakości to mnie oświećcie :mrgreen: . Z tego co jeszcze zauważyłem na jednej aukcji do JOM'a dają jakiś gratis nie służy on czasem do otwierania maski?
http://moto.allegro.pl/item861287171_au ... y_jom.html
aaa i jeśli chodzi o mnie to interesuje mnie tylko grill bez znaczka :mrgreen: teraz mam serie ale całą czarna ale pora na jakąś zmianę nikt mi nie wmówi ze siatex jest ładniejszy czy coś takiego
aaa i jeśli chodzi o mnie to interesuje mnie tylko grill bez znaczka :mrgreen: teraz mam serie ale całą czarna ale pora na jakąś zmianę nikt mi nie wmówi ze siatex jest ładniejszy czy coś takiego
Arturo997, do kazdego grilla tego typu musi byc taka lapka do otworzenia maski :mrgreen:
SowaBezOka, masz jakies foto jak zrezales ta wajche ??
ATLAS, autko daje rade :mrgreen: ale powiem wam ze do serii to nie pasuje musza byc z robione jakies inne mody zeby to pasowalo do siebie <ok>
ale jak ktos chce zostac przy ori to pomalowac go na czarno :mrgreen:
SowaBezOka, masz jakies foto jak zrezales ta wajche ??
ATLAS, autko daje rade :mrgreen: ale powiem wam ze do serii to nie pasuje musza byc z robione jakies inne mody zeby to pasowalo do siebie <ok>
ale jak ktos chce zostac przy ori to pomalowac go na czarno :mrgreen:
Jeśli chodzi o moja B4 to do serii jej daleko - lampy przód typu smoked - home made, kierunki przód DEPO, grill przód czarny mat, lampy na tyle ciemne jak smoła - home made , za szeroki pasek na przedniej szybie, no i to zawieszenie :mrgreen: 60/40, więc grill bez znaczka jak najbardziej będzie pasował kolorek oczywiście czarny :mrgreen:
Arturo997 pisze:A czemu polecacie tylko grill FK?? Ja nie widzę różnicy w wyglądzie miedzy FK a np. JOM'em (przynajmniej na fotkach), a jeśli jest różnica w jakości to mnie oświećcie :mrgreen: . Z tego co jeszcze zauważyłem na jednej aukcji do JOM'a dają jakiś gratis nie służy on czasem do otwierania maski?
FK jest wykonany bardziej estetycznie i z twardszego plastiku a co za tym idzie lepiej jest w pasowany , co do otwierania montujesz na normalną wajche tą którą masz przy grillu .
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
jakby co mam fk jeszcze w kartonie nowka z lopatka cena 80pln - fotki macie u mnie w podpisie...
rozwijajac temat gril w b4 dodam od siebie ze istnieja takie opcje...
1. Grill mattig - orginalny grill firmy tuningowej o strukturze orginalnej kratki modelu 80 na calej dlugosci i szerokosci - trudno dostepny i spore koszta
2. Grill a'la mattig - przy umiejetnosciach manualnych mozna stworzyc przy pomocy 3 orginalnych grill'ow odpowiednik orginalnego mattiga (prawdziwi mistrzowie zrobia to z 2 sztuk orginalnych)...cena ok 250pln
3. Grill Kamei - siatex jak kolega Atlas zapodal, wykonany z siatki o duzej przepustowosci i niezbyt efektownej dziurki na srodku...wystepuje w nim male logo w lewym gornym rogu firmy Kamei...cena nieznana,ale napewno za duza jak za taki wyglad
4. Grill od audi Rs2 - jest to struktura siatki jak w kamei jednak do niej sa przyczepione czarne pierscienie, siatka jest jakby od tylu zalozona do obwodki zwyklego grill'a z wycietymi zeberkami...cena kosmiczna do 100euro
5. Grill Fk Automotive /JOM - wystepuje w czerni, chromie lub pol na pol. Twardy plastik odlany jako jeden element ladnie wykonany i estetyczny. cena taniej niz orginal...
6. Grill wlasnej roboty wykonany z siatki allegro lub real - klasyczny WT - cena 40pln i zostanie jeszcze troche na zepsucie kratek zderzaka :shock:
7. oraz inne wynalazki laminatowe :evil:
rozwijajac temat gril w b4 dodam od siebie ze istnieja takie opcje...
1. Grill mattig - orginalny grill firmy tuningowej o strukturze orginalnej kratki modelu 80 na calej dlugosci i szerokosci - trudno dostepny i spore koszta
2. Grill a'la mattig - przy umiejetnosciach manualnych mozna stworzyc przy pomocy 3 orginalnych grill'ow odpowiednik orginalnego mattiga (prawdziwi mistrzowie zrobia to z 2 sztuk orginalnych)...cena ok 250pln
3. Grill Kamei - siatex jak kolega Atlas zapodal, wykonany z siatki o duzej przepustowosci i niezbyt efektownej dziurki na srodku...wystepuje w nim male logo w lewym gornym rogu firmy Kamei...cena nieznana,ale napewno za duza jak za taki wyglad
4. Grill od audi Rs2 - jest to struktura siatki jak w kamei jednak do niej sa przyczepione czarne pierscienie, siatka jest jakby od tylu zalozona do obwodki zwyklego grill'a z wycietymi zeberkami...cena kosmiczna do 100euro
5. Grill Fk Automotive /JOM - wystepuje w czerni, chromie lub pol na pol. Twardy plastik odlany jako jeden element ladnie wykonany i estetyczny. cena taniej niz orginal...
6. Grill wlasnej roboty wykonany z siatki allegro lub real - klasyczny WT - cena 40pln i zostanie jeszcze troche na zepsucie kratek zderzaka :shock:
7. oraz inne wynalazki laminatowe :evil: