Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...

Prezentacja w/w od 1986 do 1991.
Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 27 gru 2009, 17:11

Oofol pisze:jest ona tak sztywna że nie da się jej formować bez sprzętu podciśnieniowego...
Szkoda a może ta cieńsza będzie lepsza ??
http://www.allegro.pl/item853500892_tka ... zedaz.html Aha i można by do tego wykorzystać kompresor pompiący 6 atmosfer ??

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Jest satynka !!!

Post autor: Audi Sport » 10 sty 2010, 23:25

[center]09.01.2010r.[/center]

Nowy rok zajebiście się zaczął. Doszła upragniona satynowa tapicerka od A90 2.3 20V <quattro> Fotele przednie to kubełki z napisami <quattro> i tylna kanapa z podłokietnikiem też z napisami <quattro> Boczki zamontowane zostaną na wiosnę kiedy się ociepli :-D Daję fotki po montażu tapicerki robione na szybko. Niedługo dodam lepszej jakości.

Fotki po zmianie tapicerki <piwo> :

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 11 sty 2010, 02:14

Dobrze chłopak, tak dalej działaj. Coraz ciekawiej się robi.

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 11 sty 2010, 15:56

gornik pisze:Dobrze chłopak, tak dalej działaj. Coraz ciekawiej się robi.
No staram się jak mogę. Jeszcze trochę gratów na montaż czeka ale czasami bardziej krucho z czasem niż z kasą :D Aha i fotel kierowcy ma jeszcze regulację wysokości. Dziwi mnie jeszcze jedno czemu na boczkach nie ma tapicerki z napisami <quattro> tak jak pisze na fotelach. Nie spotkałem się z takimi boczkami co by miały te sexi napisy :mrgreen:

Mytek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Mytek » 11 sty 2010, 17:48

super to wygląda tez bym chciał sobie taka tapicere sprawic :cry: czas pokaże ale tobie kolego mówie - Zajefajnei to wygląda ;d

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 11 sty 2010, 21:01

Audi Sport pisze:
gornik pisze:Dobrze chłopak, tak dalej działaj. Coraz ciekawiej się robi.
No staram się jak mogę. Jeszcze trochę gratów na montaż czeka ale czasami bardziej krucho z czasem niż z kasą :D Aha i fotel kierowcy ma jeszcze regulację wysokości. Dziwi mnie jeszcze jedno czemu na boczkach nie ma tapicerki z napisami <quattro> tak jak pisze na fotelach. Nie spotkałem się z takimi boczkami co by miały te sexi napisy :mrgreen:
Masz rację, takie nie występowały, a dlaczego to już pytanie do projektantów Audi.

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 17 sty 2010, 18:48

gornik pisze:Masz rację, takie nie występowały, a dlaczego to już pytanie do projektantów Audi.
Oj wiedzieli na czym oszczędzać :roll:

Ma ktoś na sprzedaż boczki pod elektrykę szyb z satynową tapicerką taką jak na foto boczków które zakupiłem z fotelami :?: :?:

Awatar użytkownika
vwkasG40
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: vwkasG40 » 17 sty 2010, 21:26

Audi Sport grubo, mam tez takie B3 z tym samym silnikeim i widzę ile jeszcze muszę podziałać :D

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 24 sty 2010, 20:38

No to już wiem czemu skóry nie montujesz do swojej niuni :mrgreen:
Ta tapicerka quattro to faktycznie rarytasik jest i te fotele nie jeden by przygarnął :mrgreen:

Zrób sobie wreszcie ta elektrykę bo jakoś tak ubogo bez niej się zaczyna robić :mrgreen:
Mi już tylko jedna korba została, której dni są zresztą policzone bo elektryczny daszek też już czeka :mrgreen:

Jak mi jutro przyjdzie paczka to coś mi się wydaje że szybciej się wezmę za rezanie niż to było w planie.

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 24 sty 2010, 22:22

peter_k pisze:No to już wiem czemu skóry nie montujesz do swojej niuni :mrgreen:
Ta tapicerka quattro to faktycznie rarytasik jest i te fotele nie jeden by przygarnął :mrgreen:
A no dlatego :D Jak nadarzyła się okazja no to przygarnąłem :-P Od razu po przyjeździe do domu musieliśmy to z ojcem opić <wodka> <pijak> <pijaczek>
peter_k pisze:Zrób sobie wreszcie ta elektrykę bo jakoś tak ubogo bez niej się zaczyna robić :mrgreen:
No na wiosnę postaram się wszystko zamontować co zakupiłem do niej a elektryka czeka i parę gratów również 8-)
peter_k pisze:Mi już tylko jedna korba została, której dni są zresztą policzone bo elektryczny daszek też już czeka :mrgreen:
A ja tam nie mam szybra, przynajmniej nie ma co przeciekać <cieszy> a jak jest klima to i tak to niepotrzebne <hura>
peter_k pisze:Jak mi jutro przyjdzie paczka to coś mi się wydaje że szybciej się wezmę za rezanie niż to było w planie.
No to będziesz jutro się cieszył jak dziecko zabawką <cieszy>. Ja tak przynajmniej mam jak przychodzą do mnie paczki z gratami :mrgreen: Jak masz ogrzewany garaż/warsztat to możesz działać. Ja akurat nie mam takiej dogodności, bo w garażu zimno więc wszystko trzeba robić w plusowe temperatury, inaczej nawet skafander astronauty nie pomoże w te mrozy <osohozi>

PS. Poszły fotki skórki na maila :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 25 sty 2010, 12:04

Audi Sport, no widzę, że na wiosnę zbiera się grubsze rezanie. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 25 sty 2010, 12:18

A no zbiera się zbiera 8-) Graty też się zbierają :mrgreen: Teraz właśnie składam z 2 półek z roletami jedna :-P Dlaczego te szwaby takie duuże dziury na głośniki robią <idea> Może mają kompleksy :lol: Teraz jestem na etapie zbierania gratów do climatronica i już wiązkę mam załatwioną i nagrzewnicę z panelem i paroma gratami też <cieszy> Jednak opłaca się <lupa> <szukaj> <ok>

Niki20 robisz coś w kierunku tej twojej tapicerki :?: Na kiedy przewidujesz zakończenie nad nią prac albo chociaż rozpoczęcie :lol: :?: Zdecydowałeś już się w co będziesz foteliki obszywał :?:

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 25 sty 2010, 12:35

Audi Sport, tak robię - czekam na kasę. <rotfl2> No decyzja już jest skóra+alcantara beje. <ok> Hmm zakończenie przewiduję na początek kwietnia gdzieś. ;-) Rozpoczęcie uzależnione jest od kasy. :lol:

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 25 sty 2010, 12:40

Niki20 pisze:tak robię - czekam na kasę.
Jak każdy :roll:
Niki20 pisze:No decyzja już jest skóra+alcantara beje.
No to tak jak mi się podoba, nie wyjdzie to drogo jak obszycie całych foteli skórą i nie będzie Ci się grzało latem jak skóra i zimą zimno nie będziesz miał w tyłek <ok> Tylko co zrobisz z tymi listwami wokół fotela te koło wajchy do regulacji wysokości :?: Chyba czarnych nie zostawisz :roll: :-/ Będziesz obszywał prawdziwą skóra czy eko :?:

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 25 sty 2010, 12:42

Audi Sport pisze:
peter_k pisze:No to już wiem czemu skóry nie montujesz do swojej niuni :mrgreen:
A no dlatego :D Jak nadarzyła się okazja no to przygarnąłem :-P Od razu po przyjeździe do domu musieliśmy to z ojcem opić <wodka> <pijak> <pijaczek>
peter_k pisze:Zrób sobie wreszcie ta elektrykę bo jakoś tak ubogo bez niej się zaczyna robić :mrgreen:
No na wiosnę postaram się wszystko zamontować co zakupiłem do niej a elektryka czeka i parę gratów również 8-)
peter_k pisze:Mi już tylko jedna korba została, której dni są zresztą policzone bo elektryczny daszek też już czeka :mrgreen:
A ja tam nie mam szybra, przynajmniej nie ma co przeciekać <cieszy> a jak jest klima to i tak to niepotrzebne <hura>
peter_k pisze:Jak mi jutro przyjdzie paczka to coś mi się wydaje że szybciej się wezmę za rezanie niż to było w planie.
No to będziesz jutro się cieszył jak dziecko zabawką <cieszy>. Ja tak przynajmniej mam jak przychodzą do mnie paczki z gratami :mrgreen: Jak masz ogrzewany garaż/warsztat to możesz działać. Ja akurat nie mam takiej dogodności, bo w garażu zimno więc wszystko trzeba robić w plusowe temperatury, inaczej nawet skafander astronauty nie pomoże w te mrozy <osohozi>

PS. Poszły fotki skórki na maila :mrgreen:
Z tymi paczkami z gratami to mamy podobnie. Choć może nie zawsze się je opija bo mój ojciec mówi że lepiej by było auto zmienić niż w Audi tak dokładać różne rzeczy :) Aczkolwiek często potem jak już widzi zrobione coś to mówi że fajne to ale jemu by się tego nie chciało robić.
Zresztą jemu przy A4 też sam dokładam niektóre rzeczy (choć nie takie jak do B3 bo by mnie powiesił), które są mu "nie potrzebne" a potem jednak słysze "Ty dobre to jest" ;P

A w garażu też mimo iż grzany to nie po robie bo tam za wąsko trochę i przeważnie stoi A4 ojca, a w moim "blaszaczku" to chyba bym zamarzł :P
Dlatego wolę sobie modzić przed garażem jak jest ciepło, ale klimę będziemy montować u kolegi w warsztacie bo ogrzewany i miejsca do działań też sporo, jest kanał i można audi zostawić na noc, a przy okazji zawsze się możemy dogrzać <piwo> <piwo> <piwo>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Audi 80/90 - B3.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl