peter_k pisze:No to już wiem czemu skóry nie montujesz do swojej niuni :mrgreen:
Ta tapicerka quattro to faktycznie rarytasik jest i te fotele nie jeden by przygarnął :mrgreen:
A no dlatego
Jak nadarzyła się okazja no to przygarnąłem
Od razu po przyjeździe do domu musieliśmy to z ojcem opić <wodka> <pijak> <pijaczek>
peter_k pisze:Zrób sobie wreszcie ta elektrykę bo jakoś tak ubogo bez niej się zaczyna robić :mrgreen:
No na wiosnę postaram się wszystko zamontować co zakupiłem do niej a elektryka czeka i parę gratów również 8-)
peter_k pisze:Mi już tylko jedna korba została, której dni są zresztą policzone bo elektryczny daszek też już czeka :mrgreen:
A ja tam nie mam szybra, przynajmniej nie ma co przeciekać <cieszy> a jak jest klima to i tak to niepotrzebne <hura>
peter_k pisze:Jak mi jutro przyjdzie paczka to coś mi się wydaje że szybciej się wezmę za rezanie niż to było w planie.
No to będziesz jutro się cieszył jak dziecko zabawką <cieszy>. Ja tak przynajmniej mam jak przychodzą do mnie paczki z gratami :mrgreen: Jak masz ogrzewany garaż/warsztat to możesz działać. Ja akurat nie mam takiej dogodności, bo w garażu zimno więc wszystko trzeba robić w plusowe temperatury, inaczej nawet skafander astronauty nie pomoże w te mrozy <osohozi>
PS. Poszły fotki skórki na maila :mrgreen: