Przywitaj się z nami
Powitanie
Witam wszystkich serdecznie,
mam na imię Marek - od 22.12 jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3 1.9 Diesel rok prod listopad 1991. - pomimo że prawie pełnoletni to kupiony od znajomych jak z rodziny, bardzo zadbany.
Audi posiada:
ABS, wspomaganie, Auto Check, centralny zamek.
Nie mam jeszcze doświadczenia w eksploatacji Audi, wcześniej jeździłęm Fordem Orionem 1.6D, nie mniej jednak postaram się pomóc jeśli będę wiedział, choć mam wrażenie że póki co będę częściej prosił niż pomagał ;D
taka ciekawostka przyrodnicza:
Po zatankowaniu 35 litrów ON i przejechaniu 550 km (mieszkamy we Wrocławiu ale nasi rodzice w Sędziszowie Młp. i w Stalowej Woli) wskazówka jest ok 7/8 litrów ponad stanem przy którym był tankowany tak więc licząc że spaliłby całe 35 l to wychodzi 6.3 l/100km, a prawdę mówiąc nie żałowałem na autostradzie (przejechana odległość po A4 - 400km).
Forum znalazłem szukając opinii o Audi 80.
pozdrawiam wszystkich.
mam na imię Marek - od 22.12 jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B3 1.9 Diesel rok prod listopad 1991. - pomimo że prawie pełnoletni to kupiony od znajomych jak z rodziny, bardzo zadbany.
Audi posiada:
ABS, wspomaganie, Auto Check, centralny zamek.
Nie mam jeszcze doświadczenia w eksploatacji Audi, wcześniej jeździłęm Fordem Orionem 1.6D, nie mniej jednak postaram się pomóc jeśli będę wiedział, choć mam wrażenie że póki co będę częściej prosił niż pomagał ;D
taka ciekawostka przyrodnicza:
Po zatankowaniu 35 litrów ON i przejechaniu 550 km (mieszkamy we Wrocławiu ale nasi rodzice w Sędziszowie Młp. i w Stalowej Woli) wskazówka jest ok 7/8 litrów ponad stanem przy którym był tankowany tak więc licząc że spaliłby całe 35 l to wychodzi 6.3 l/100km, a prawdę mówiąc nie żałowałem na autostradzie (przejechana odległość po A4 - 400km).
Forum znalazłem szukając opinii o Audi 80.
pozdrawiam wszystkich.
Witam
Witam serdecznie
Jestem swiezo upieczonym wlaścicielem Audi -80 B3. Autko jest koloru czerwonego i generalnie czeka mnie przy nim troche pracy, posiada zagazowany silniczek 1,8 ( gaznikowy ) Pochodze z nowej soli, do tej pory poruszalem sie VW 2 z 91 roku tym w nowoczesnej lini nadwozia no ale golf sie znudzil postanowilem kupic AUDI, kupilem je w okazyjnej cenie 1700 zl na zimowych oponach, z tym ze autko jak wczesniej wspominalem potrzebuje paru dni poswiecenia w garazu, np nie odbijajace kierunkowskazy, ubytki w podswietlaniu zegarów wsokowania odkurzania odswiezania itd. Jestem mlodym kierowcom i przedewszystkim po raz pierwszy mam audi wiec licze na wyrozumialosc kolegów i pomysły co moglbym ladnego w niej zrobic zeby dodajac fotki nie nie obnizyl poziomu grupy
Pozdrawiam zuszanowaniem wasz kolejny uzytkownik Damian Petela 
Witam
Jestem Jacek. Mieszkam 20 km od Wrocławia w małej wsi. Mam 20 wiosen. Posiadam audi 80 b3 z 1990 wiec dziś o 00.00 stuknie jej 20 lat
Jest to 1.8 benzyna + LPG, koloru szarego, i z tego względu posiada piękne pseudo "szczur" wśród moich znajomych <ok>
Jest to mój pierwszy samochód, dlatego podczas kupna nie patrzyłem na wiele rzeczy i teraz co jakiś czas wychodzą, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo, trudno pierwsze koty za płoty. Kupiłem ją w kwietniu 2009 i jak do tej pory miałem 1 awarie w trasie (pasek od alternatora pękł) oraz ostatnio wymiana podzespołów rozrusznika. Na forum jestem prawie od samego początku posiadania "szczura", często czytam i się uczę a teraz postanowiłem oficjalnie dołączyć, i oficjalnie korzystać z rad, doświadczeń innych użytkowników oraz pomagać innym jeśli starczy mi wiedzy :->
Pozdrawiam Filet
Jestem Jacek. Mieszkam 20 km od Wrocławia w małej wsi. Mam 20 wiosen. Posiadam audi 80 b3 z 1990 wiec dziś o 00.00 stuknie jej 20 lat
Jest to mój pierwszy samochód, dlatego podczas kupna nie patrzyłem na wiele rzeczy i teraz co jakiś czas wychodzą, ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo, trudno pierwsze koty za płoty. Kupiłem ją w kwietniu 2009 i jak do tej pory miałem 1 awarie w trasie (pasek od alternatora pękł) oraz ostatnio wymiana podzespołów rozrusznika. Na forum jestem prawie od samego początku posiadania "szczura", często czytam i się uczę a teraz postanowiłem oficjalnie dołączyć, i oficjalnie korzystać z rad, doświadczeń innych użytkowników oraz pomagać innym jeśli starczy mi wiedzy :->
Pozdrawiam Filet
-
damian19720309
- Forum Audi 80

Witam wszystkich! Mam na imię Ziemowit, mam 25lat i mieszkam w Bydgoszczy. Od dwóch lat posiadam granatowe Audi 80 B4 1.9TDI Avant 94(grudzień). Miłością do Audi zaraził mnie ojciec, który jeździ B2 1.6D 84rok już od 1996r. Stronę klubu odwiedzam już dość długo i dlatego postanowiłem dołączyć.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam serdecznie, mam na imię Sebastian.
Obecnie posiadam skodę Favorit 92r, lecz sytuacja zmusza mnie do zmiany auta, Audi 80 b3 jeżdżę już 3 dni non stop (wcześniej też miałem okazje) i powiem wam, że się zakochałem w tym autku
Jest duże tak jak Ja i to mi pasuje.
Teraz szukam jakiejś dobrej B3 i zaczynam przygodę.
Jakieś zaplecze mechaniczne mam także również mogę przy przydać
Obecnie posiadam skodę Favorit 92r, lecz sytuacja zmusza mnie do zmiany auta, Audi 80 b3 jeżdżę już 3 dni non stop (wcześniej też miałem okazje) i powiem wam, że się zakochałem w tym autku
Teraz szukam jakiejś dobrej B3 i zaczynam przygodę.
Jakieś zaplecze mechaniczne mam także również mogę przy przydać
-
szuwarek312
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
mam na imię mariusz jestem z pionek i witam wszystkich serdecznie, od niedawna jestem posiadaczem audi b3 2,3 ng, teraz już wiem że to jest to auto które w pełni mnie zadowala. Na waszą stronkę wpadłem nie przypadkowo wiedziałem że musi być taka strona ,wcześniej byłem posiadaczem omegi i byłem zapisany do klubu omegi, pózniej miałem golfa i tez byłem zapisany teraz mam audi to jakże mogło być inaczej.