[80 B4 2.0 ABK LPG] pompa paliwowa
[80 B4 2.0 ABK LPG] pompa paliwowa
Witam.
mam problem ponieważ nie mogę odpalić mojego Audi, nie za bardzo się znam na tym ale z tego co wypatrzyłem a raczej usłyszałem to pompa nie podaje paliwa...czy są jakieś bezpieczniki odpowiadające za to?? czy odrazu zabierać się za wymianę pompy bądź jej przeczyszczenie?? no i wogóle w którym miejscu się znajduje ta pompa?? z góry dziękuje za pomoc i dobre podpowiedzi!!!
mam problem ponieważ nie mogę odpalić mojego Audi, nie za bardzo się znam na tym ale z tego co wypatrzyłem a raczej usłyszałem to pompa nie podaje paliwa...czy są jakieś bezpieczniki odpowiadające za to?? czy odrazu zabierać się za wymianę pompy bądź jej przeczyszczenie?? no i wogóle w którym miejscu się znajduje ta pompa?? z góry dziękuje za pomoc i dobre podpowiedzi!!!
Ostatnio zmieniony 30 gru 2009, 13:40 przez Sysiu07, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Zrób jak kolega opisuje sprawdź czy w momęcie przekręcenia kluczyka pojawia się napięcie na któryś z tych 4 kabli, a pompka znajduje się w baku Często siadają pompy w samochodach z lpg ponieważ dużo ludzi zalewa benzyne tyle żeby tylko samochód odpalić, jak jest za mało paliwa to pompa chodzi na sucho i w taki sposób sie zaciera
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Tam znajduję się w B-trójkach.piotrcsw pisze:Pompa paliwa znajduje się pod podwoziem, przy tylnym prawym kole.
Gdzie jest i jak ją wyjąć w B4 masz opisane tutaj: https://audi80.pl/b4-v6-all-wymiana- ... t23525.htm