[b3/b4] Stylizacja - Gril
no nie wiemno name pisze:Daniel powiem ci ze nawet ta ostatnia audiczka zle nie wyglada z tym duzym grillem
Łukasz grill bajer :shock: Szkoda że cena taka nie bajkowa...
Ostatnio zmieniony 28 gru 2009, 12:35 przez Jaca997, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
UFOtm, 80zl to cena z przesyłką czy bez? Pytam bo jestem bardzo zainteresowany ori mnie zupełnie nie kreci (chyba że w wersji black - home made). Chyba że ktoś ukręciłby mi grill a'la mattig bo do tej pory nie wiedziałem o jego istnieniu a jest cudowny :mrgreen: a na oryginał mattig mnie raczej nie stać - studiuje...
Podniosę temat, bo myślę o srebrnym grillu.
Nie chcę jednak kupować listew z Allegro. Pomyślałem żeby zrobić to lakierem z efektem chrom. Co wy na to?
Problemem wydaje mi się czy ta farba/lakier się utrzyma na grillu. Bo to miejsce narażone na różne nieprzyjemne siły i działania.
A może by warstwę chromolakieru pokryć lakierem bezbarwnym?
Czy ktoś tego próbował (bezbarwny na chrom? Trzyma się?
Nie chcę jednak kupować listew z Allegro. Pomyślałem żeby zrobić to lakierem z efektem chrom. Co wy na to?
Problemem wydaje mi się czy ta farba/lakier się utrzyma na grillu. Bo to miejsce narażone na różne nieprzyjemne siły i działania.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Chrom w sprayu to zwykly srebny tylko z domieszka czegos zeby byl bardziej swiecacy - nie otrzymasz efektu lustro podobnego...jak prysniesz bezbarwnym to zrobi sie wtedy calkiem matowy szary lub pozostanie zwykly szary.Easyrider pisze:Podniosę temat, bo myślę o srebrnym grillu.