[b4] Lampy przednie zespolone + zderzak z holegenem lub bez
[b4] Lampy przednie zespolone + zderzak z holegenem lub bez
witam klubowiczów. mam B4 chialem w niej wymienic przednie lampy. lecz engel eyes jakos mi sie nie widza a te desingi tez. moze dlaetgo ze nie widzialem na zywo. zdecydowalem sie ze kupie zespolone. tylko ze posaidam zderzak bez halogenow, wiec teraz zastanawiam sie czy kupic te lampy i przerobic je tak zeby mialy kierunek lub isc w koszta i kupic zderzak pod halogen i kierunek... jak myslicie jak co bedzie wyglądało? pozdrawiam
ps. gdy maiłem B3 kupilem zamienniki na przód i choicaz nie wyglądały źle wiecej tego nie zrobie... dlatego wybór padł na orginalne lampy.
ps. gdy maiłem B3 kupilem zamienniki na przód i choicaz nie wyglądały źle wiecej tego nie zrobie... dlatego wybór padł na orginalne lampy.
Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, 09:05 przez dydo85, łącznie zmieniany 3 razy.
tez tak mysle ze bedzie lepiej z halogenami w zderzaku... tylko najpierw musze wszystko zkompletowac lecz to kojarzy sie z kasa, a wole miec orginalne czesci które do tanich nie należą . macie moze gdzies jakies foto tych listw od V6? mam nadzieje ze teraz temat dobrze poprawiłem
[ Dodano: 2009-12-30, 17:31 ]
bo mam B4 od niedawna. w zderzak sie ie zagłebiałem jeszce, wiec wystraczy wymienic listy na te pod halogen i kierunek? czyli dziury i mocowania pod halogen z kierunkiem tam sa orginalnie?
[ Dodano: 2009-12-30, 17:31 ]
bo mam B4 od niedawna. w zderzak sie ie zagłebiałem jeszce, wiec wystraczy wymienic listy na te pod halogen i kierunek? czyli dziury i mocowania pod halogen z kierunkiem tam sa orginalnie?
-
- Forum Audi 80
Kolego listwy na zderzak kupisz od takiegio kolesia z allegro od ktorego ja kupilem, co prawda czekalemn na nie troche bo mial czasami poobdzierane ale zna temat, dalem za nie 100zl + przesylka.
Mam do niego jeszcze nr telefonu, zadzwon sobie i pogadaj, pozniej wyslesz mu smsa z danymi i ci wysle listwy.
608 839 668 godnosci kolesia nie znam , ale powiedz ze dzownisz z ``alledrogo`` w sprawie tych listew halogen + kierunkowskaz
P.S. Jedna listwe (lewa) ori mam, przerabiana z halogenu na halogen + kierunek, no nie jest to oryginal ale ktos jak potrzebuje tanio to moge sprzedac za 15zl + przesylka
Mam do niego jeszcze nr telefonu, zadzwon sobie i pogadaj, pozniej wyslesz mu smsa z danymi i ci wysle listwy.
608 839 668 godnosci kolesia nie znam , ale powiedz ze dzownisz z ``alledrogo`` w sprawie tych listew halogen + kierunkowskaz
P.S. Jedna listwe (lewa) ori mam, przerabiana z halogenu na halogen + kierunek, no nie jest to oryginal ale ktos jak potrzebuje tanio to moge sprzedac za 15zl + przesylka