Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B3/B4] Padł zegar elektroniczny

Awatar użytkownika
KLAKSON
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: KLAKSON » 28 gru 2009, 22:39

walerian21 pisze:klakson pewnie tak szybko usuneli ze niezdązyles doczytac

Już ja czytać umie. Ale ok, ja Twojego posta nie usunąłem tylko mody więc cos musiało być nie tak....

No to Mateusz troche miałeś akcji z licznikami (ja podobnie, to mój 4 licznik chyba)...

Także rób z licznikiem ład i napisz czy Ci się udało.

Awatar użytkownika
mateoo124
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mateoo124 » 31 gru 2009, 13:24

hej, po raz wtóry :)
walczyłem ostatnio z licznikiem i niestety efektów nie ma...
rozebrałem i wyciągnąłem cały ten moduł od zegarka, przeczyściłem styki, wszystko wyglada ok, nie jest nic uszkodzone ani popękane. Wyciągnąłem nawet ze starego budzika ten sam element tak dla sprawdzenia i po prostu nie działa. Podświetlenie, po przekręceniu kluczyka, działa ale nic poza tym. Chyba trzeba będzie się przestawić na nowy wygląd deski rozdz. Chyba że uszkodzenie leży gdzieś dalej od budzika, bo skoro ten drugi zegarek tez nie działał :/

Goran
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Goran » 04 sty 2010, 11:03

hej. z moim zegarkiem tez sie cos dzieje dziwnego. dopiero jak sie autko zagrzeje to go widac. podswietlenie nie dziala wogole...:( .zadam jeszcze moze malo madre pytanie.... do czego jest to trzecie pokretło przy zegarach? jedno jest od podswietlenia, drugie od ustawiania zegarka.. a to trzecie????

Awatar użytkownika
mateoo124
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mateoo124 » 05 sty 2010, 18:56

hej Goran ! to zalezy co masz, ja mam jeszcze kasowanie licznika dziennych km :D
i obok tego pokretło do ustawiania poziomu odniesienia stanu paliwa w baku.
A tak na boku tematu baku, powiedz mi ile Tobie tak pożera bestia paliwa na setke, bo widze ze ten sam silnik posiadamy :D
Ostatnio zmieniony 06 sty 2010, 17:40 przez mateoo124, łącznie zmieniany 1 raz.

Goran
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Goran » 06 sty 2010, 08:00

hej Mateo:) faktycznie mam jeszce kasowanie dziennego no i jeszce jeden. chyba własnie to co piszesz o stanie paliwa... ale nie mam pojecia jak to dziala... kręce i nic sie nie zmienia, tzn malo da sie krecic bo ledwo wystaje ponad szkiełko. a jesli chodzi o spalanie.. to mam maly problem z okresleniem bo czasami nie kreci mi sie licznik kilometrow. w wakacje jak sie mi krecil na trasie wyszlo mi ok 8/100 a po miescie w granicach 10-11. dodam ze nie mam lekiej nogi:) a teraz w zimie po miescie to nie mam zielonego pojecia.

Awatar użytkownika
mateoo124
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mateoo124 » 06 sty 2010, 17:39

bo tamtego czwartego musisz pierwsze wyciagnąć i dopiero cienkim srubokrętem sobie w srodku pokręcic :P
A spalanie to widze w normie, miasto ponad 10 a na trasie kiedys udało mi sie uzyskac 7,3 l/100km ale tak srednio to własnie kolo 10l/100km oscylowało, i na gazie tak samo, tyle tylko ze juz za połowe ceny ;)
pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl