[b3] Maska - zmiana b3 > b4
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Moim celem KLAKSON nie było zabłysnąć tylko po raz n-ty wyrazić swoją dezaprobatę do sposobu w jaki większość narodu podchodzi do kwestii jakichkolwiek przeróbek. Ja rozumiem gdyby klient spytał się co sądzicie o masce b4 w b3 to wasze opinie i gusta byłyby jak najbardziej na miejscu jednakże większość tematów tyczy się jak coś zrobić, czy coś pasuje (technicznie) itp więc wywlekanie tego czy wam się to podoba czy nie nie jest na miejscu. W sumie takie podejście powinno być traktowane jak OT.
Pisałem to nie raz i pewnie całe życie będę to pisać ale proszę bardzo uprzejmie abyście nie łączyli spraw technicznych i rozwiązań z wyrażaniem własnych gustów jeśli autor tematu o to wyraźnie nie prosi w przeciwnym razie tworzy się mini flame war z dziesiątkami postów komu się podoba czy nie i góra 1 - 2 posty na temat.
Jeżeli będziemy wpajać swoje gusta w innych na siłę to nie dziwny się później że większość tego co powstaje to albo gówno na kółkach albo szara codzienność. Aby narodził się oryginał najpierw potrzebna jest wiedza a wraz z nią z czasem wyrobią się gusta .
Pisałem to nie raz i pewnie całe życie będę to pisać ale proszę bardzo uprzejmie abyście nie łączyli spraw technicznych i rozwiązań z wyrażaniem własnych gustów jeśli autor tematu o to wyraźnie nie prosi w przeciwnym razie tworzy się mini flame war z dziesiątkami postów komu się podoba czy nie i góra 1 - 2 posty na temat.
Jeżeli będziemy wpajać swoje gusta w innych na siłę to nie dziwny się później że większość tego co powstaje to albo gówno na kółkach albo szara codzienność. Aby narodził się oryginał najpierw potrzebna jest wiedza a wraz z nią z czasem wyrobią się gusta .