[all] Cabrio - ocencie to wnętrze - ankieta
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
[all] Cabrio - ocencie to wnętrze - ankieta
Witam.
proszę o opinie na temat takich konfiguracji deski/kokpitu w Cabrio, jak wam się to widzi?
opcja. 1
opcja. 2
proszę o opinie na temat takich konfiguracji deski/kokpitu w Cabrio, jak wam się to widzi?
opcja. 1
opcja. 2
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 22:32 przez maniekmac, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja nie lubię tego koloru 'drewna', okrutnie plastikowo wygląda. Opcja 1 - czarna jest lepsza, ale popieram zdanie rafałsza, że powinieneś wyrzucić ringi nawiewów.
Ogólnie navi lepiej wyglądałoby osadzone wyżej.
Ogólnie navi lepiej wyglądałoby osadzone wyżej.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2010, 15:41 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Dziki widział to wie jaka jest masakra w cabrio. Tam wyżej nie ma najmniejszych szans bo jest tam stalowy pręt usztywniający karoserię i albo trzeba go wyciąć (ja wolę nie) albo zrobić jak ja czyli przenieść pokrętła wyżej . Fakt że ładniej by było z pokrętłami niżej ale nic z tego. Dodatkowo sprawę utrudniają włączniki od klimy manualnej (na razie zdemontowane) bo jest strasznie ciasno. Ja też bym wolał z panelem klimatronika ale cóż mam manualną klimę a przeróbka jest mało opłacalna. Myślałem jeszcze nad ringami na dodatkowych zegarach i może wtedy będzie bardziej spójnie. A wszystko po to żeby DYZIOwi nie było smutno
[ Dodano: 2010-01-01, 17:02 ]
Dziki a faktycznie na fotkach nie wygląda to rewelacyjnie pewnie dla tego że słaba jakość zdjęć
ATLAS a może mógłbyś jeszcze wirtualnie zapodać ringi na dodatkowe zegary tak jak tu
i ewentualnie spróbować przenieść navi pod krateczki a przyciski pod navi , pokrętła od regulacji nawiewów jak w oryginale?
[ Dodano: 2010-01-01, 17:02 ]
Dziki a faktycznie na fotkach nie wygląda to rewelacyjnie pewnie dla tego że słaba jakość zdjęć
ATLAS a może mógłbyś jeszcze wirtualnie zapodać ringi na dodatkowe zegary tak jak tu
i ewentualnie spróbować przenieść navi pod krateczki a przyciski pod navi , pokrętła od regulacji nawiewów jak w oryginale?
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Proszę:maniekmac pisze:ATLAS a może mógłbyś jeszcze wirtualnie zapodać ringi na dodatkowe zegary tak jak tu
Wg mnie za dużo już tych ringów. Powinny być tylko na zegarach.
Mi też się nie widzą te drewienka. Ale jest jeden wyjątek. Takie drewno jak mam u siebie BARDZO mi się podoba:dydo85 pisze:witam mi sie jakos nie widza te wstawki drewna w audi, zdecydowanie jestem za pierwsza opcja ale bez ringów na pokretłach. lecz to ma sie podobac włascicielowi wiec wybór nalezy do ciebie... pozdrawiam
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Audi Sport
- Forum Audi 80