[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
dobrze ze to tylko to bylo przyczyna <ok>
no to czas na zyczenia :mrgreen:
Zdrowych i Wesołych Swiąt
[ Dodano: 2009-12-23, 15:30 ]
czerwony :
L3K3
MISANOROT - LZ3M
BRIGHT RED - LG3S
MORITZROT - LC3V
LC3T
niebieski :
AZUL MERCATO - LA5M
RAVENNABLAU - LA5W
DEEP BLUE - LB5R
INK BLUE - LC5X
AEROBLAU - LD5V
BRIGHT BLUE (HELLBLAU) - LP5U
LW5Y
potrzebne mi pogladowe fotki jak te kolory wygladaja na aucie :mrgreen:
[ Dodano: 2009-12-23, 15:37 ]
a moze cos od FERRARI
133345 - ROSSO SCUDERIA
no to czas na zyczenia :mrgreen:
Zdrowych i Wesołych Swiąt
[ Dodano: 2009-12-23, 15:30 ]
czerwony :
L3K3
MISANOROT - LZ3M
BRIGHT RED - LG3S
MORITZROT - LC3V
LC3T
niebieski :
AZUL MERCATO - LA5M
RAVENNABLAU - LA5W
DEEP BLUE - LB5R
INK BLUE - LC5X
AEROBLAU - LD5V
BRIGHT BLUE (HELLBLAU) - LP5U
LW5Y
potrzebne mi pogladowe fotki jak te kolory wygladaja na aucie :mrgreen:
[ Dodano: 2009-12-23, 15:37 ]
a moze cos od FERRARI
133345 - ROSSO SCUDERIA
<pijak> Ufff.... i jak tam Panie i Panowie :?: Trzymacie się? Jestem w szoku bo wstałem o 10:30 i już mi się spać nie chce Ale to przyjdzie moment kryzysu jestem tego pewien :mrgreen:
SYLWESTER oczywiście udany jakby nie było (oprócz tych 90 minut <zyga> )
Hmmm a kac? Nie taki jak w "KAC VEGAS" - ale jest dobrze :->
Teraz czas dochodzić do siebie :mrgreen: Dzięki za mile spędzony czas i oczywiście podziękowania dla Kasi za udostępnienie domkQ na spotkanie. <urodziny>
Maciek w sprawie TAXI to myślę że podjadę do Ciebie jutro (jeśli nie masz nic przeciwko temu) Dzisiaj to jeszcze bym nie chciał za kierownice wsiadać
A pogoda zrobiła Nam psikusa - śnieżek pada w sam raz na drifting a tu każdy gleba <czesiek>
No to w drogę przez te 365 dni <ok>
SYLWESTER oczywiście udany jakby nie było (oprócz tych 90 minut <zyga> )
Hmmm a kac? Nie taki jak w "KAC VEGAS" - ale jest dobrze :->
Teraz czas dochodzić do siebie :mrgreen: Dzięki za mile spędzony czas i oczywiście podziękowania dla Kasi za udostępnienie domkQ na spotkanie. <urodziny>
Maciek w sprawie TAXI to myślę że podjadę do Ciebie jutro (jeśli nie masz nic przeciwko temu) Dzisiaj to jeszcze bym nie chciał za kierownice wsiadać
A pogoda zrobiła Nam psikusa - śnieżek pada w sam raz na drifting a tu każdy gleba <czesiek>
No to w drogę przez te 365 dni <ok>
cos mnie glowa boli <uhh> moze ktos foto story zapaodal <ptryk> bo z tego co kojarze to oprucz filmu bylo cos pstrykane :mrgreen: ogolnie to sie obudzilrm 0 10:30 w sumie to mnie obudzili bo ewelina z kasia wstaly ale potem dalej poszedlem w kime <lol>
impreze sie rozkrecila ze nawet tany tany bylo choc malo miejsca lecz dalismy rade <tance>
TUPTUŚ jak tam rozrzedzona cola smakowala <pijak>
pod sumowujac rzadnych strat nie bylo <cieszy> a na cipsy to juz patrzec nie moge <zyga>
Paweł jak tam sie trzymasz
Jacek te taxi to chyba troche was wynioslo co ??
[ Dodano: 2010-01-01, 17:30 ]
czekam na jakies fotki :mrgreen:
impreze sie rozkrecila ze nawet tany tany bylo choc malo miejsca lecz dalismy rade <tance>
TUPTUŚ jak tam rozrzedzona cola smakowala <pijak>
pod sumowujac rzadnych strat nie bylo <cieszy> a na cipsy to juz patrzec nie moge <zyga>
Paweł jak tam sie trzymasz
Jacek te taxi to chyba troche was wynioslo co ??
[ Dodano: 2010-01-01, 17:30 ]
czekam na jakies fotki :mrgreen:
Moment kryzysu szybko mnie wziął. 10:30 się obudziłem a potem o 12:00 dalej w sen Aż do teraz 18:30
było dobrze poszliśmy na postój taksówek a tam niestety nikogo - minutę poczekaliśmy i przyjechali (na szczęście)no name pisze:Jacek te taxi to chyba troche was wynioslo co ??
właśnie podrzućcie jakieś foty - Jaca997@wp.plno name pisze:czekam na jakies fotki :mrgreen:
SYLWESTER 2009/2010 Grupa Toruńska ;]
foto story :mrgreen:
155 mb zdjec jest :mrgreen: ale Qrwa cos wolno mi sie wrzuca na serwer wiec reszte dam pozniej
155 mb zdjec jest :mrgreen: ale Qrwa cos wolno mi sie wrzuca na serwer wiec reszte dam pozniej
Ostatnio zmieniony 02 sty 2010, 12:54 przez no name, łącznie zmieniany 2 razy.