[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
Ja mogę powiedziec ze dopiero dziszaj zyję.Ale było MEGA WYPAS dziękuje wszystkim zgromadzonym za sylwestrowe szaleństwo :mrgreen:
Bo prostu nic dodać nic ująć:)tylko nie wstawiajcie jakis tragicznych fotek bo moze byc wstyd na forum :oops: wymienimi sie wszystkimi fotami przy najblizszych spotach.
Dziś sobota trzeba piwko wypić na odmulenie organizmu
Bo prostu nic dodać nic ująć:)tylko nie wstawiajcie jakis tragicznych fotek bo moze byc wstyd na forum :oops: wymienimi sie wszystkimi fotami przy najblizszych spotach.
Dziś sobota trzeba piwko wypić na odmulenie organizmu
Foto story :
dlugo sie zastanawialem czy te zdjecia umiescic <urodziny> i po dlugim namysle stwierdzilem a co tam <mikolaj>
cala prawada o nie ktorych imprezowiczach : czyli najciekawsze fotki <ok>
Napisze jeszcze raz bylo zajedwabiscie <mikolaj> imprezka jak najbardziej udana chyba najlepsza ze wszystkich <ok> duzo wodki sie pilo oj duzo naprawde duzo tego poszlo
Jacek twoje piwo sie nie zmarnowalo <lol> i tosty tez nie
a na cipsy to juz patrzec nie moge
Uwaga !
czy kazdy zabral swoje miski, taleze itp ??
dlugo sie zastanawialem czy te zdjecia umiescic <urodziny> i po dlugim namysle stwierdzilem a co tam <mikolaj>
cala prawada o nie ktorych imprezowiczach : czyli najciekawsze fotki <ok>
Napisze jeszcze raz bylo zajedwabiscie <mikolaj> imprezka jak najbardziej udana chyba najlepsza ze wszystkich <ok> duzo wodki sie pilo oj duzo naprawde duzo tego poszlo
Jacek twoje piwo sie nie zmarnowalo <lol> i tosty tez nie
a na cipsy to juz patrzec nie moge
Uwaga !
czy kazdy zabral swoje miski, taleze itp ??
W sprawie filmiku z kamery Maćka - będę montował to w całość aby mniej zajmowało. Jak na razie całość ma +7Gb. Zmontuje i możemy się spotkać wszyscy razem i obejrzeć :mrgreen: a jest co... <urodziny>
Moja propozycja - weekend za tydzień.
[ Dodano: 2010-01-02, 22:35 ]
Paweł jak masz jakieś foty to dawaj albo prześlij jak możesz - Jaca997@wp.pl
[ Dodano: 2010-01-03, 23:38 ]
Jak już wiecie Mirek zaprasza Nas w sobotę na imprezkę do siebie :mrgreen: Impreza odbędzie się w sobotę. Więcej szczegółów w miedzy czasie. Mam nadzieje że nikogo nie zabraknie. Więc sobotę macie już zajęta i jedziemy do Mirka <ok>
Moja propozycja - weekend za tydzień.
[ Dodano: 2010-01-02, 22:35 ]
Paweł jak masz jakieś foty to dawaj albo prześlij jak możesz - Jaca997@wp.pl
[ Dodano: 2010-01-03, 23:38 ]
Jak już wiecie Mirek zaprasza Nas w sobotę na imprezkę do siebie :mrgreen: Impreza odbędzie się w sobotę. Więcej szczegółów w miedzy czasie. Mam nadzieje że nikogo nie zabraknie. Więc sobotę macie już zajęta i jedziemy do Mirka <ok>
-
- Forum Audi 80