[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
a propos slizgow... wczoraj wieczorem (i nie tylko) latalem po parkingach M1 w Markach, spoko miejscowka tylko 'czynna' dopiero mniej wiecej od 2200 no i czasem wpadna Funkcjonariusze (tego sie niestety nie uniknie... ). Rychlo w czas ale na AKP objawil sie Klubowicz ktory administruje duzym placem w okolicach Jablonowa...
namiar na miejscowke
temat na AKP
namiar na miejscowke
temat na AKP
-
- Forum Audi 80
dobrze widzisz. bylo zajecacy - mnostwo miejsca, elegancko nieodsniezone wiec w razie bledu gleboki snieg gwarantowal bezpieczne wyhamowanie <ok>. oto filmik na zachete - niestety kamera stanela na wylocie z najwolniejszego zakretu i wyglada to jak wyglada. gdyby to kogos jakkolwiek to powozilem Octavia :mrgreen:
Abstrahujac od powyzszego - Panowie co robimy za tydzien? w sensie ze jest Final WOŚP i po mojemu wartaloby jakos zaznaczyc swoj w nim udzial. Osobiscie widze dwie mozliwosci: jedziemy do Lublina albo oklejamy auta na okolicznosc i robimy cos na miejscu - co Wy na to?
Abstrahujac od powyzszego - Panowie co robimy za tydzien? w sensie ze jest Final WOŚP i po mojemu wartaloby jakos zaznaczyc swoj w nim udzial. Osobiscie widze dwie mozliwosci: jedziemy do Lublina albo oklejamy auta na okolicznosc i robimy cos na miejscu - co Wy na to?
Z przyjemnością zawsze wypadam do lublina jednak niestety nie tym razem. Ogólnie cały przyszły weekend spędze na zaliczaniu kolejnego semestru, niestety. Może ale to tylko może udało by mi się pojawić gdzieś w Wawie jakoś wieczorem (18 to najwcześniej) jakbyście coś wymyślili. Ostatnio ciężko mi znaleźć czas na udzielanie się na rzecz audi.
PS
Gelo, fajne robicie zawsze filmiki, takie dopracowane (muzyka, montaż ,dramaturgia) duży + <ok>
PS
Gelo, fajne robicie zawsze filmiki, takie dopracowane (muzyka, montaż ,dramaturgia) duży + <ok>
A mnie dopiero dzisiaj działa forum.
Wczoraj od popołudnia nie mogłem wejść
Na parkingu byłem... ale ok. 19. Też nikogo nie było.
Częściowo spot się udał, było parę osób, szkoda że nie jednocześnie
deejay.ftb, w tamcie AKP czytałem, że ma być powtórka za tydzień. Wybierasz się ?
Może zamiast umawiać się na parkingu pojedziemy tam (o ile będzie info że jest).
Co Wy na to?
Wczoraj od popołudnia nie mogłem wejść
Na parkingu byłem... ale ok. 19. Też nikogo nie było.
Częściowo spot się udał, było parę osób, szkoda że nie jednocześnie
deejay.ftb, w tamcie AKP czytałem, że ma być powtórka za tydzień. Wybierasz się ?
Może zamiast umawiać się na parkingu pojedziemy tam (o ile będzie info że jest).
Co Wy na to?
-
- Forum Audi 80
Organizator twierdzi ze o ile bedzie snieg to bedzie i powtorka. Jesli bede mial czym polatac to sie wybiore.
popieram w calej rozciaglosci, tylko bierta Ludziska wszystko co filmuje i statywy jesli ktos ma - porozstawia sie toto po placu i bedzie material na mistrzowski film <ok>8S3 pisze:Może zamiast umawiać się na parkingu pojedziemy tam (o ile będzie info że jest).
Co Wy na to?