[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
czesci...
po dlugim szukanu czesci do ojej niuni udalo mi sie skapletowac autko!!!!! mam juz to czego mi brakowalo moze prucz paru drobiazgow!! ostatnio szukalem blotnika ale pewien kolega mi zalatwil i przy oikazji go pozdrawiam!!!! (pozdrowienia dla kuby z lodzi za znalezienie blotnika!!!!!!!! dzieki!!!!) teraz juz mam to czego mi brakowalo do zaprowadzenia do blacharza i zaraz po nowym roku juz autko idzie. po wstawieniu przodu auta wraz z pasem przednim beda montowane blotniki metalowe, maska atrapa od audi gte swiatla hella i nowe zderzaki ktore prezentuja sie super!!!!!! a korzystając z okazji zycze najlepszego z okazji swiat i szczesliwego nowego roku!!!!!!! swieta miedzyinnymi poswiece na dopieszczeniu paru elementow w aucie pozdrawiam!
pare nowych fotek przy pracach
przymiarki nowych blotnikow i odnowiony licnik!!
wyciskanie mocy!!
klubowicze jak wycisnac wiecej mocy z silnika 1.8??macie jakis patent??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
wrzuc sobie AEB lub AJL (1.8T, 150/180BHP) z B5 i bedziesz panem sytuacji bo zyskasz mocne, nowoczesne i niezawodne a przy tym mega rozwojowe zrodlo napedu. IMO za kase ktora musialbys wlozyc w przygotowanie starego motoru pod turbo spokojnie kupisz calego dawce z kierownica po obcej stronie z ktorego wykorzystasz potrzebne graty a reszte pogonisz na alledrogo - przyjemne z pozytecznym <ok>archi-85 pisze:klubowicze jak wycisnac wiecej mocy z silnika 1.8??macie jakis patent??
codo tych lampek kosztowaly mnie 720zl z atarpa wiec nie bede modzil!! a pozatym to sa od gte i sa dyzo lepszeo niz zwykle!! ;PArtur_Lbn pisze:Kolego co do tych podwójnych lampek to możesz sobie w nich zamontować soczewki z BMW E30. Widzę po szkłach, że mniej więcej taki sam rozmiar. A i Auto nabrało by wyglądu i poprawiło by się oświetlenie.
wielka racja!!! mi tu wystarczy 110-130km!! to jest auto do lansu nie na wyscigi!! jest juz robiony sinik 1.8 90km. i musze go troche podrasowac napewno walek rozrzadu,troche podszlifowane doloty,caly uklad wydechowy i te gazniki !!! autko jest lekkie wiec bedzie turlac feleGerB3 pisze:Dla mnie do takiego oldschool'owego auta współczesne turbo nie pasuje. Ja bym tu widział albo 2,0 16V albo konkretnie na gaźnikach sportowych jakieś webera albo dellorto <ok>