[B4 1z] Kontrolka świec żarowych
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
ja tydzień temu sprawdzałem świece musisz pociągnąć mocno albo kombinerkami spróbuj delikatnie jak nie idzie w rękach a bezpiecznik powinien być po prawej stronie na podszybiu taka grubsza blaszka ma być cała nie przerwana jak ściągniesz kapturki to weź kawałek przewodu dotknij do plusa w aku i na czubek świecy jak zaiskrzy to znaczy że dobra
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
musisz mocno pociągnąć bo mocno siedzą... co do bezpiecznika i przekaźnika to powinny być w skrzynce z bezpiecznikami.zerknij do tego tematu: https://audi80.pl/all-opis-bezpieczn ... -vt120.htm
-
- Forum Audi 80
Nie rozumie za bardzo o co chodzi. Napisz dokładniej, wrzuć jakieś linki z fotkami licznika, i napisz co rozumisz przez pojęcie, że kontrolki nie są na swoim miejscu. Chcemy Ci pomóc ale z fusów nie możemy odgadnąć przyczyny, tym bardziej, że było coś grzebane.piotr2210 pisze:Witaj Świstak
.. A poza tym żadna kontrolka nie jest na miejscu. Pozdrawiam
panie kolego, miałem to samo, po podłączeniu do kompa wykazało winę przepływomierza powietrza, cena od 100zł do 1200zł (kwestia zakupu nowego lub używanego),a drugą przyczyną może być brak świateł stopu,też to miałem. wymieniłem przepływomierz i jest ok. i najprawdopodobniej mruga ci kontrolka. łatwo sprawdzić,,, odpalasz autko, popracuje tak z ok pół minuty i zaczyna migać to na bank przepływomierz
-
- Forum Audi 80