Nowy film klubowiczów forum Audi 80
Nie ma co liczyć na filmik ze strony osób które obiecały go wykonać więc ja mam propozycję skoro autor tematu się nie wypowiada. mamy 4 wersje filmów myślę że ich autorzy zgodzili by się na wprowadzenie małych poprawek do filmów tak żeby stworzyć jeden. I tak na początek może autorzy filmów wypowiedzą się czy chcą dalej działać w tym kierunku czyli:
Wersja by SIDNEY85
Wersja by bodzio1819
Wersja by MIODEK
Wersja by !StaSiu
a poźniej wybierzemy filmik który najbardziej się nam podobał i jego autor jeszcze go troszkę dopracuje(nie mówię że są złe ale były robione tylko tak dla pokazania jak to może wyglądać a nie z myślą ich finalnej prezentacji) i będziemy mieli nowy filmik tym sposobem
a poźniej wybierzemy filmik który najbardziej się nam podobał i jego autor jeszcze go troszkę dopracuje(nie mówię że są złe ale były robione tylko tak dla pokazania jak to może wyglądać a nie z myślą ich finalnej prezentacji) i będziemy mieli nowy filmik tym sposobem
-
bodzio1819
- Forum Audi 80

Dobra koledzy to nie ma co owijać w bawełnę trzeba się wypowiadać który film się podoba najbardziej z tych czterech
1 Wersja by SIDNEY85
2 Wersja by bodzio1819
3 Wersja by MIODEK
4 Wersja by !StaSiu
-
bodzio1819
- Forum Audi 80

-
Arczizioom
Przykro mi iż czujecie się zawiedzeni ale tak jak pisałem już wcześniej niestety jest czas zaliczeń, egzaminów i nie poświecę semestru dla filmiku jeśli jesteście zmęczeni tym czekaniem to proszę o stworzenie filmiku przez kogoś innego a ja jak skończę swój (po zaliczeniu semestru) to go opublikuje na łamach forum.

<skrzypce>