[pomorskie] Powiat Człuchowski i Chojnicki - spoty
ralf
krisPrG
kolego my jesteśmy dogadani z właścicielem lotniska to Tomasz KUchar kierowca rajdowy (na pewno znacie) tzn on jeszcze żadnego hotelu/pensjonatu itd nie ma tam bo dopiero bedzie budował ale cos by się znalazlo nad jezorem są domki ,w mieście hotelik itd wrazie czego nie było by problemu ale takie żeczy ewentualnie bliżej danego terminu
dokładnie ralf wie bo był i o wszystkim prawie wszystkim opowiedziałemKoledzy mają dobre znajomości i za korzystanie z lotniska nie płacą <mikolaj>
krisPrG
a możesz przedstawić jakieś koszta :?:
takie jak: koszt wynajęcie (ewentualnie) lotniska, nocleg, dodatkowe atrakcje
myślę tu o wypadzie na weekend
kolego my jesteśmy dogadani z właścicielem lotniska to Tomasz KUchar kierowca rajdowy (na pewno znacie) tzn on jeszcze żadnego hotelu/pensjonatu itd nie ma tam bo dopiero bedzie budował ale cos by się znalazlo nad jezorem są domki ,w mieście hotelik itd wrazie czego nie było by problemu ale takie żeczy ewentualnie bliżej danego terminu
dokładnie ale myślę, że jak mamy coś organizować to coś w okolicach końca czerwca, początek lipca. A za coś takiego większego to warto pomyśleć już wcześniej by nie robić tego na "ostatni dzwonek"
Myślę tu o sprawdzeniu ofert pensjonatów głównie (ceny, atrakcje, bliskość lotniska/jeziorka, miejsca na party)
Myślę tu o sprawdzeniu ofert pensjonatów głównie (ceny, atrakcje, bliskość lotniska/jeziorka, miejsca na party)
Marcin_89, poleciało PW
powiem i opisze krótko spoty organizowane są dla dobrej zabawy przede wszystkim
klub jest bez podzialu na marki samochodów
spot 17 to głównie , drift po śniegu na lotnisku (oczywiście jak nie stopnieje) lub 1/4 mili , troche smiechu i jakaś pizza a reszte wyjdzie w praniu
ps.adres stronki w podpisie
powiem i opisze krótko spoty organizowane są dla dobrej zabawy przede wszystkim
klub jest bez podzialu na marki samochodów
spot 17 to głównie , drift po śniegu na lotnisku (oczywiście jak nie stopnieje) lub 1/4 mili , troche smiechu i jakaś pizza a reszte wyjdzie w praniu
ps.adres stronki w podpisie
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
zlot kiedy zlot
kiedy zlot 3 miasto
-
- Forum Audi 80