[B4 Cabrio 2.3E]
- tomziel_20
- Forum Audi 80
dzieki za pozytywne opinie :)
w planach mam kolejne mody w miare mozliwosci bede uaktualnial temat
na poczatek nowy sofcik na lato zastanawiam sie jeszcze nad kolorem czy zostawic granat czy zamienic na czarny lub moze bordo :mrgreen: moglo by sie to calkiem fajnie zgrac z ciemnym kolorem autka
prawdopodobnie bedzie zmieniane cale wnetrze kolor skory miodowy no chyba ze dach poszedl by w bordo wiec czerwona skorka jak najbardziej by pasowala
nowy felunek na lato szukam 19" ale ciezko dostac cos z fajnym rantem jezeli nie uda mi sie nic znalezc to zaloze chociaz dystanse zeby poszezyc troche autka taka zabe zrobic
chce dolozyc tez xenon w halogeny barwa 8000K troche lansu nie zaszkodzi :mrgreen:
kolejna porcja fotek
w planach mam kolejne mody w miare mozliwosci bede uaktualnial temat
na poczatek nowy sofcik na lato zastanawiam sie jeszcze nad kolorem czy zostawic granat czy zamienic na czarny lub moze bordo :mrgreen: moglo by sie to calkiem fajnie zgrac z ciemnym kolorem autka
prawdopodobnie bedzie zmieniane cale wnetrze kolor skory miodowy no chyba ze dach poszedl by w bordo wiec czerwona skorka jak najbardziej by pasowala
nowy felunek na lato szukam 19" ale ciezko dostac cos z fajnym rantem jezeli nie uda mi sie nic znalezc to zaloze chociaz dystanse zeby poszezyc troche autka taka zabe zrobic
chce dolozyc tez xenon w halogeny barwa 8000K troche lansu nie zaszkodzi :mrgreen:
kolejna porcja fotek
- tomziel_20
- Forum Audi 80
sa to tablice indywidualne mozesz sobie wybrac od 3 do 5 liter-cyfr koszt calej rejestracji lacznie z tablicam wynosi 1000zlysiul pisze:Kolego mam takie pytanko z tymi tablicami rejestracyjnymi ile kosztuje ich wyrobienie i czy przy zmianie samochodu można sobie je zostawić :?:
Niestety tablic nie mozna sobie zostawic dlatego warto sie zastanowic przed ich wyrobieniem czy chcesz tym autkiem dosyc dlugo pojezdzic :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Pewnie że mam i nie zamierzam go sprzedawać na forum zaglądam cały czas autko ma kilka nowych gratów ale na razie jakoś nie miałem czasu żeby to wszystko opisać
znajdę chcwilkę to zrobię fotki i wrzuce opis
nowy sofcik juz założony Panowie z Lublina spisali się świetnie a już nie długo całkowicie odświerzone wnętrze :D
PS. może ktoś podrzucić linka gdzie mógłbym kupić amorki do mojej niuni z tego co wiem to ciężko znaleźć ;/ a chciał bym ją zglebować
znajdę chcwilkę to zrobię fotki i wrzuce opis
nowy sofcik juz założony Panowie z Lublina spisali się świetnie a już nie długo całkowicie odświerzone wnętrze :D
PS. może ktoś podrzucić linka gdzie mógłbym kupić amorki do mojej niuni z tego co wiem to ciężko znaleźć ;/ a chciał bym ją zglebować
- tomziel_20
- Forum Audi 80
kolor jednak został ten sam granat tylko teraz jest jaśniejszy w sumie to lepiej wygląda bo tamten po tylu latach to wypłowiały troszeczkę się zrobił
Autko wczoraj miało stłuczkę :cry: :cry: nie nacieszyłem się długo liftingiem teraz trzeba na nowo poskładać wszystko do kupy ;/ a jak wiadomo z dostaniem części nie jest tak łatwo fotki wrzucę wieczorem
Autko wczoraj miało stłuczkę :cry: :cry: nie nacieszyłem się długo liftingiem teraz trzeba na nowo poskładać wszystko do kupy ;/ a jak wiadomo z dostaniem części nie jest tak łatwo fotki wrzucę wieczorem