[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Myśle że za 100 zł w obie strony bym dał rade pojechać bez problemu. Do tej Wólki Kosowskiej też bym w niedziele pojechałkacper85 pisze:Darmowy to nie ale napewno więcej Cię paliwo wyniesie. Za wjazd na zakończenie lata było coś koło chyba 30-40 zł za 2 osoby. Przejazdy były za free trzeba się było tylko zapisać. Wyścigówki nasze b3 to nie są ale frajda nawet z wolnej jazdy jest duża.
PS: Ustalony spot w tej Wólce Kosowskiej w niedziele o 10. Więc ja się pojawie
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z moim postem:
https://audi80.pl/mazowieckie-wyjazd ... htm#395349
Może tym razem pojedziemy w większym gronie :mrgreen:
https://audi80.pl/mazowieckie-wyjazd ... htm#395349
Może tym razem pojedziemy w większym gronie :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
Olszak pisze:Ja jade sam bo spotkanie na tej stacji mi nie po drodze Wybaczcie
My razem możemy. Ja z woli to po drodze może bym się podłączył. Ogólnie wszyscy się możemy umówić jako na drugi punkt zbiórki stacje orlen tu:
Prawobrzeżni jadą zdaje się toruńską więc zaraz za zjazdem z niej jest ta stacja, dla lewobrzeżnych też chyba optymalnie bo i tak trzeba będzie zdaje się do grójeckiej-->krakowskiej-->wólka
co fy na to? <hmm>
-
- Forum Audi 80
prawobrzeznych bedzie jak widze calych dwoch wiec chyba nie ma co sie rozdrabniac - 'zlot gwiazdzisty' ma byc na BP naprzeciwko BlueCity czyli tutaj wiec proponuje nie za3mywac sie nigdzie wczesniej tylko walic od razu tam - godzina zero to 0930 czasu lokalnego (0830ZULU).kacper85 pisze:Olszak napisał/a:
Ja jade sam bo spotkanie na tej stacji mi nie po drodze Wybaczcie
My razem możemy. Ja z woli to po drodze może bym się podłączył. Ogólnie wszyscy się możemy umówić jako na drugi punkt zbiórki stacje orlen tu:
Prawobrzeżni jadą zdaje się toruńską więc zaraz za zjazdem z niej jest ta stacja, dla lewobrzeżnych też chyba optymalnie bo i tak trzeba będzie zdaje się do grójeckiej-->krakowskiej-->wólka