[b3/b4] Lampy tylne - roznice b3 a b4
cleary to nie jest imitacja lexusow tylko lamp orginalnie zakladanych w bmw,to raz a dwa maja homologacje i produkuja je znane firmy tuningoweOofol pisze:A co do clearów to są to tanie kopie lamp od Leksusów ido nich się moze policja przyczepić bo żadna renomowana firma chyba takich nie robi i nie mają homologacji
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 23:13 przez mrx1983, łącznie zmieniany 1 raz.
Bede sie dalej upieral..ze mimo wszystko NIE pasuje do 80tki...straci swoj smaczek. JUz kilka razy przegladajac zdjecia zastanawialem sie czy to jakis passek czy cos..a to audi 80 z clear-amimorus pisze:na tej stronie lampu clear maja homologacje i sa firmy HBM a z tego co mi wiadomo to niejest jakaś tandetna firma
ladne sa,dla mnie te ciemne sa brzydkie bo nie aidomo czy to tyl czy bok autazgredek27 pisze:Bede sie dalej upieral..ze mimo wszystko NIE pasuje do 80tki...straci swoj smaczek. JUz kilka razy przegladajac zdjecia zastanawialem sie czy to jakis passek czy cos..a to audi 80 z clear-ami
ale kazdy moze miec wlasny gust,ja stawiam na cleary
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No widzisz... Sam piszesz że to imitacja BMW a jak ja kilka postów wcześniej to napisałem to zaprzeczałeś! Dlaczego instalować imitację jak można mieć oryginał Hella'i?! Po co stylizować Audi na BMW? -Tego nie rozumiem. Ale Rób co chcesz... Ja bym nigdy tego mojej Niuni nie zrobił...
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 23:15 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
widze ze oprocz mnie to jeszcze kilka zwolenników clerów sie znalazło. a co do BMW to ja w tej chwili mam lampy od 90 i nikomu to nie przeszkadza. a jak inni wstawiają lusterka od porsche to czy to jest profanacja??? prawie wszystkim sie to podoba i nikt nie mówi ze to jest zdresowienie czy coś innego. a jak sie wstawia siedzenia od golfa czy to jest zgolfienie audicy???
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 23:16 przez morus, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale zauwaz ze AUDI 90 "było bardziej luksusowym, sportowym, lepiej wykonanym i wyposażonym wariantem Audi 80"..wiec trudno zeby komukolwiek to przeszkadzalo.. Lusterka od porsche tez nie sa glupim wymyslem tylko stylizacja na wersje RS2 ktora byla wlasnie w takie zaopatrzona...i ostatnia kwestia siedzenia od golfa..tez nikt nie wstawia zwyklych siedzisk dla samego faktu tylko fotele RECARO...chyba nie musze nic wiecej tlumaczyc. :shock:
Ale ja Ci nie zabraniam wstawiac lamp clearow tylko wyrazilem swoje zdanie na ich temat..a mysle ze jasnosc swiecenia nie jest glownym wyznacznikiem zakupu przez Ciebie tych lamp
Mnie sie tylko nie podobaja..i tyle
Najwazniejsze ze sie Tobie podobaja wiec zakladaj
Ale czy to nie wyglada jak pasek :P
Mnie sie tylko nie podobaja..i tyle
Najwazniejsze ze sie Tobie podobaja wiec zakladaj
Ale czy to nie wyglada jak pasek :P
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Słuchaj. Nie oszukujmy się. Co oryginał to oryginał i lepsze od Helli nie będą. I że wyglądają inaczej to też wiemy. Jak ci się podobają i chcesz tyle kasy na nie wyrzucić to proszę bardzo.
Mi się to nie podoba i piszę po prostu co myślę. Co Do BMW to zawsze była jest i będzie dla mnie marka dresiarska (no może poza autami nowymi bo na nie dresiarze kasy nie mają) a te lampy to stylizacja.
Twój wybór! Ty będziesz jeździł autem z tymi lampami i to ty będziesz się nimi chełpił albo za nie wstydził.
Mi się to nie podoba i piszę po prostu co myślę. Co Do BMW to zawsze była jest i będzie dla mnie marka dresiarska (no może poza autami nowymi bo na nie dresiarze kasy nie mają) a te lampy to stylizacja.
Twój wybór! Ty będziesz jeździł autem z tymi lampami i to ty będziesz się nimi chełpił albo za nie wstydził.
Moze chlopaki zazdroszcza bo kasy nie maja ....
a tak powaznie to widac ze na tym zdjeci te lampy nie pasuja do audi 80,ale tylko w tym kolorze,jasne audi z tymi lampami to porazka ale przy ciemnym nadwoziu wygladaja pieknie
jak zalozysz to wstaw zdjecia,chetnie obejrze i moze sam zaloze
a tak powaznie to widac ze na tym zdjeci te lampy nie pasuja do audi 80,ale tylko w tym kolorze,jasne audi z tymi lampami to porazka ale przy ciemnym nadwoziu wygladaja pieknie
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 23:19 przez mrx1983, łącznie zmieniany 1 raz.
jak wstawie to napewno cykne foto.mrx1983 pisze:morus napisał/a:
niebede sie wstydził za coś co jest WEDŁUG MNIE ładne.
moze chlopaki zazdroszcza bo kasy nie maja ....
:shock:
a co do zazdroszczenia to kto wie morze coś w tym jest he he :mrgreen: