Uczciwie możesz brać.znajomy zrobił mi zestawik kyb-amorki olejowo-gazowe,spręzynki,poduszki amorót odboje itp za 760zł z przesyłka..co o tym myslicie??
[coupe 2.3 b3]efekt taczki !!rezygnacja z gleby-komfort??
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Ja mam glebe i nie mogę powiedzieć złego słowa. Jeździ się dobrze. Nie ma co narzekać na duży brak komfortu. Jeździłem A4 na 17'' 225/45 i też było dobrze.ivaszko pisze:Gleba na 17'' felgach w naszym kraju to kara
...zastanawiam czy warto sie katować tylko dla wyglądu,bo Bydgoskie drogi to porażka.
Zgadzam się że bywa czasami to lekko uciążliwe ale czego się nie robi dla wyglądu
A drogi w Bydgoszczy nie są aż takie złe. Przejedź się chociaż do Włocławka to docenisz nasze drogi
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Zależy co dla kogo oznacza komfort. Dzisiaj jechałem z kumplem jego Hondą. Ma lekką glebę, oponki o profilu 195/55/15 czyli nie ma masakry. Ale już sama jazda to jedna wielka masakra. Fajnie to trzyma się na łukach itp. To trzeba przyznać. Ale już jazda po nierównościach to jest jedna wielka grzechotanina. Nie wspominając już o tym że jak to w Hondach cały środek z plastiku i całość zaczęła mu nieźle trzeszczeć.Leszek pisze:Jeździ się dobrze. Nie ma co narzekać na duży brak komfortu.
Sam myślę o lekkim obniżeniu, ale chyba jedynie po przez kupno jakiś seryjnych sprężyn typu -20. Komfort nie powinien tak ucierpieć, choć i tak teraz A4 wydaje mi się dość twarda.
ja bym panowie nie porównywał a4 do 80!!! bo to dwa różne zawieszenia w 80 mamy dwa trójkątne wachacze a w a4 osiem aluminiowych. konstrukcja zawieszania która jest w a4 została po raz pierwszy zastosowana w modelu A8 wiec można powiedzieć ze a4 ma zawias z limuzyny a nasze zawieszenia jest od golfa 2 hehe a nie od a8 :lol:
Wracając do gleby to tez myślę nad obniżeniem 60/40 ale na lato mam 17" 235/45 i szczelina miedzy błotnikiem a opona jest niewielka i boje sie ze będzie obcierać <osohozi> jak u was panowie sie to sprawdza gleba+17"/45 nic nie obciera???
Wracając do gleby to tez myślę nad obniżeniem 60/40 ale na lato mam 17" 235/45 i szczelina miedzy błotnikiem a opona jest niewielka i boje sie ze będzie obcierać <osohozi> jak u was panowie sie to sprawdza gleba+17"/45 nic nie obciera???