[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
parkingi? otwieram brame wyjazdowa, a moim oczom ukazuje sie (wtf?!) wysoka na pol metra :shock: zaspa oddzielajaca chodnik od jezdnino name pisze:a parkingi no juz poraszka
[ Dodano: 2010-01-10, 23:09 ]
i mam pytanie. znalazlem w piwnicy lancuchy na kola 175/55 14, to zaokraglony rozmiar i podejdzie na 175/70 14? jak myslicie?
Ja przepycham zaspy o wysokości ok. 50-60cm na wstecznym bez problemów <ok> Zostawiłem auto i tak mnie zasypali. Ale wsteczny i dzielnie wyjechałem. Jedyne co to bałem się o tylny zderzak.
Jutro do pracy jadę drogą gdzie jest mały ruch i nic nie robią. Już w sobotę tarłem podłogą o śnieg prawie się zawieszając a tu znowu pada :roll: To są minusy gleby w aucie
Jutro do pracy jadę drogą gdzie jest mały ruch i nic nie robią. Już w sobotę tarłem podłogą o śnieg prawie się zawieszając a tu znowu pada :roll: To są minusy gleby w aucie
żyjemy żyjemy :mrgreen: Aż byłem w niedziele zdziwiony że nie poszedłem spać. Dopiero po 16:00 kimnąłem się na 2,5h i jak nowo narodzony :mrgreen: Wkrótce trzeba następna bibke rozkminić :-> hehmaras_zastava pisze:Eeee.... Jak tam żyjecie??? :roll:
<ok>
A śniegu to dało nieźle. Dzisiaj chciałem jechać opłacić OC i myślicie że wyjechałem? Auta prawie nie widać a na szybie centymetrowa warstwa lodu.