[AUDI 80 B4 AVANT ACE] by LuCaS_32
[AUDI 80 B4 AVANT ACE] by LuCaS_32
witam wszystkich moje nowe toczydło narazie zwykły czarny avancior,
silnik ACE
4xelektryczne szyby
klimatyzacja
zmieniony gril
alufelgi 15
zawieszenie 1BE
a poźniej przyjdzie czas na mody, bo w sumie to narazzie szału nie robi hehehe :mrgreen:
no a później plany na modyyy <ok>
w planach:
>zmiana zderzaka przód z cabrio
>oczywiście halogeny i kierunki w zderzak
>lampy tylne USA lub z czerwoną blendą
>no i może jeszcze lampy przód soczewka <co>
>felgi 17
> no i w zależności od możliwości i funduszu zawias,
silnik ACE
4xelektryczne szyby
klimatyzacja
zmieniony gril
alufelgi 15
zawieszenie 1BE
a poźniej przyjdzie czas na mody, bo w sumie to narazzie szału nie robi hehehe :mrgreen:
no a później plany na modyyy <ok>
w planach:
>zmiana zderzaka przód z cabrio
>oczywiście halogeny i kierunki w zderzak
>lampy tylne USA lub z czerwoną blendą
>no i może jeszcze lampy przód soczewka <co>
>felgi 17
> no i w zależności od możliwości i funduszu zawias,
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 13:30 przez LUCAS_32, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnego kolego kombika sobie sprawiłeś, ale kurde gdzieś już to auto widziałem nie mogę skojarzyć może na allegro bo często przeglądam 80-tki tam, ale kojarzę tą czarnulkę na pewno, zapodaj więcej fotek i zacznij od razu od modzenia czegoś przy autko daje to więcej frajdy niż sama jazda i do zobaczyska na spocie w lutym. <ok>
Noi słuszny wybór muszę przyznać, bezproblemowej jazdy życzę. <ok>LUCAS_32 pisze:dokładnie kolego jestem z forum VAG-podkarpacie golfik już sprzedany jeździ nim kolega z forum, i kupiłem B4 <ok> no i A4 też mam TDIDAN 80 pisze:Już wiem :!:
Na vag-podkarpacie.pl pokazywałeś to autko, a powiedz jeszcze ten mk2 i A4 B5 z profilu na fotosiku to też Twoje ?
-
- Forum Audi 80
witam mam piękne audi 80 b3 1,8 benzyna auto w stanie idealnym w orginale silniczek cyka po wymianie płynów i rozrządu ale dostałem strzała w tył i jestem zmuszony go rozebrac na cześci piekne wnętrze sprawny szyberdach wspomaganie hula autem mozna jechac wszystkie czesci mozna sprawdzic wiec jesli ktos cos potrzebuje to odezwijcie sie na meila
slawekpirog23@wp.pl
pozdrawiam slawek
slawekpirog23@wp.pl
pozdrawiam slawek