A miałem właśnie się pytać dlaczego ''80-tka miesiąca'' skończyła swój żywot...sp.olsztyn pisze:Chyba nic z tego bo nie ma kogo zamieszczać. Konkurs "osiemdziesiątka miesiąca" został zamknięty z uwagi na problemy z wydębieniem zdjęć od wygranych.
Kalendarz Audi 80
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No fajne. Niestety ci co wygrali nie kwapili się ze sfinalizaowaniem swojej wygranej (czytaj dostarczenie dodatkowych zdjęć), i "góra" zawiesiła konkurs. Szkoda.Niki20 pisze:bardzo fajne urozmaicenie forum było
Kalendarza nie będzie (przynajmniej oficjalnego) bo nie było konkursu na 80tki miesiąca roku 2009.
Chyba że np komuś się będzie chciało to zrobi z taką osiemdziesiątką jak jemu się będzie podobać i podzieli się z nami swoim dziełem. (bo już nie zdążymy ogłaszać konkursu do stycznia (najpierw procedura zgłoszeń, potem ankieta).
Ale, ale....
hmmmm......
A może? A może zrobimy tak że w tym temacie każdy (komu się będzie chciało) wynajdzie na forum jakąś 80tke (najlepiej jakieś mega dobre mody - ale takie z klasą jak np 80tka DYZIA albo Frano albo Skulla) i sam zrobi kalendarz. Albo bez modów tylko w ori super stanie albo jak mu się będzie podobało.
Najlepiej ten temat zamknąć zmieniając mu nazwę np na Kalendarz audi 2009. A taką akcję jak wyżej napisałem założyć w dziale na każdy temat żeby nas spamerzy nie zasypali w celu nabicia sobie licznika (wrzuci na tapetę w paincie jakąś 80tke i będzie wg niego kalendarz - a tak naprawdę będzie to post żeby sobie nabić oczko w liczniku).
Tak więc coś w stylu "Własne dzieła" (taki temat już był) tylko odnośnie kalendarza 2010.
Osobiście chętnie zdziałam styczeń jako pierwszy z jakiejś grubej (wybranej przez mnie 80tki). Co wy na to na takie rozwiązanie??
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
ja nie wiem. To był tylko pomysł. Ale jak go zrealizować to trzeba pomyśleć.
Konkursu na 80tke chyba nie będziemy robić.
Ponadto proponowałbym zamknąć ten temat. Otworzyć nowy w dziale "NKT" z uwagi iż to nie będzie oficjalna inicjatywa klubowa.
Co do zdjęć to tak jak napisałem. Ten komu się będzie chciało zrobić dany miesiąc sam wybierze sobie auto z forumowych wehikułów (wg niego najfajniejszą - tylko nie róbcie swoich proszę) i zwróci się do właściciela auta (o zgodę) czy może i jakie fotki do tego wykorzystać. Taki jest mój pomysł żeby to zrobić. Ale czekam na inne pomysły.
To co napisałem to jest propozycja / wariant jak pociągnąć żywot Naszego kalendarza dalej.

PS. Właśnie szperam po "Nasze auta" i szukam obiektu
Konkursu na 80tke chyba nie będziemy robić.
Ponadto proponowałbym zamknąć ten temat. Otworzyć nowy w dziale "NKT" z uwagi iż to nie będzie oficjalna inicjatywa klubowa.
Co do zdjęć to tak jak napisałem. Ten komu się będzie chciało zrobić dany miesiąc sam wybierze sobie auto z forumowych wehikułów (wg niego najfajniejszą - tylko nie róbcie swoich proszę) i zwróci się do właściciela auta (o zgodę) czy może i jakie fotki do tego wykorzystać. Taki jest mój pomysł żeby to zrobić. Ale czekam na inne pomysły.
To co napisałem to jest propozycja / wariant jak pociągnąć żywot Naszego kalendarza dalej.
PS. Właśnie szperam po "Nasze auta" i szukam obiektu
-
Arczizioom
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Chętnych na start jak na start. Z tego co pamiętam wygrani nie za bardzo palili się na wrzucanie zdjęć do kalendarza. Władza się wpieniła że się nie chcą zobowiązać i projekt zdechł. Zresztą w tym temacie w którym tu piszemy na początku chyba są szczegóły.
Co do odratowania 80tki to mi się też podoba. Ale to trzeba by z tydzień na zgłoszenia no i z miesiąc na głosowanie. Pierwszą byśmy poznali pod koniec stycznia.
Co do odratowania 80tki to mi się też podoba. Ale to trzeba by z tydzień na zgłoszenia no i z miesiąc na głosowanie. Pierwszą byśmy poznali pod koniec stycznia.
a może zrobimy konkurs na kalendarz ?? każdy chętny by przygotował próbkę swojego kalendarza i wybralibyśmy najlepszy ??
fotki nie muszą być konkursowe tematyka audi80 a nie wygrane w konkursie...
chętnie bym spróbował swoich sił no ale jeszcze kilka przynajmniej by pasowało, żeby było z czego wybrać najlepszy....
fotki nie muszą być konkursowe tematyka audi80 a nie wygrane w konkursie...
chętnie bym spróbował swoich sił no ale jeszcze kilka przynajmniej by pasowało, żeby było z czego wybrać najlepszy....
- eSPe
- Forum Audi 80

- Kontakt:
ysiul, BorysTDI i inni. Rozumiem że jeżeli to nie są wasze auta to macie zgodę ich właścicieli na używanie fotek.
To po pierwsze.
Po drugie wypadało by dać insygnia klubowe tak jak to zrobił BorysTDI (oczywiście jak góra na to zezwoli) oraz podpis czyje to auto. To tak na starcie. Mam na oku jedno auto ale jeszcze nie skończona sprawa (też luty).
To po pierwsze.
Po drugie wypadało by dać insygnia klubowe tak jak to zrobił BorysTDI (oczywiście jak góra na to zezwoli) oraz podpis czyje to auto. To tak na starcie. Mam na oku jedno auto ale jeszcze nie skończona sprawa (też luty).