[Podkarpackie] Inne spoty/zloty grupy VAG
[Podkarpackie] Inne spoty/zloty grupy VAG
W niedziele tj. 17.01.2o1o odbędzie się spot VAG w Dębicy na parkingu podziemnym (Kaufland). Rozpoczęcie o 16.oo, wyjazd z Jasła po 15.oo, zbiórka na EnergPal'u zapraszam wszystkich posiadaczy Audi, VW, Seat, Škoda! <ok>
- tajson0909
- Forum Audi 80
Tak,robiłem wtedy,ale się wogle nie odezwałeś do mnieDAN 80 pisze:Jak mi się uda namówić Tomiko to też będziemy.
Tak,tak Rafałku od jutra zaczynam tworzyć info o mojej (ostatnio) przygodzie z drzewkiem :evil: także update tematu musi być :!:rafałsz pisze:no to niefajnie, mam nadzieje, że napisze w swoim temacie o tym ... coś poradzimy
Ale jakieś fatum po prostu z tymi dzwonami w tym roku.... :roll:Tomiko9 pisze:Tak,tak Rafałku od jutra zaczynam tworzyć info o mojej (ostatnio) przygodzie z drzewkiem :evil: także update tematu musi być :!:rafałsz pisze:no to niefajnie, mam nadzieje, że napisze w swoim temacie o tym ... coś poradzimy
Przysłowie "lepiej późno niż wcale" w tym wypadku drogowcy sobie mogą w DE wsadzić, podobnie jak Bieździedza nie wiem czy jeździsz tam zero posyanej drogi śnieg ujeżdżony a wójt na skargi twierdzi "a ch**j mnie to obchodzi" cytat chłopaka z którym tam dzwona zaliczyłem co dzień wcześniej był się upomnieć o dwie szufle żwiru... :roll:Tomiko9 pisze:Tak Łukaszku,tyle,że jakieś 20 minut potem jak już małą odwiozłem do szkoły to w tym samym miejscu mijałem się z piaskarką,tj.ciągnikiem z pługiem i z tyłu siewnikiem piasku :evil:DAN 80 pisze:Ale jakieś fatum po prostu z tymi dzwonami w tym roku.... :roll:
Pokaż foto jak masz czy bardz Audiczka ucierpiała.