[b3/b4] Alufelgi w Cabrio
-
- Forum Audi 80
Artec TurboP 8,5x18 ET35 4x108 225/40 Jamex -60FIFI pisze:No i śmiga ktoś na 18"
https://audi80.pl/b4-cabrio-abc-by-c ... 140,30.htm
RH Turbo 8( ??tego nie napisales Krzysiu :mrgreen: )x18 ET?? 5x130 225/40 ( ??kiedych chyba był Weitec -40??)
https://audi80.pl/b4-8c-18-20vt-by-franof1-vt605.htm
Edit Frano
RH Turbo 8,5J ET55 5x130 225/40/18
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 10:04 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
quick, jakby nie było RH to super fele, ale mi się nie podoba wzór Phoenix, który posiadasz. Gdybyś miał ZW1 to byśmy pogadali
Inne fele to spory wydatek, poszukaj kogoś kto się z Tobą zamieni, tak jak zrobiłem ja. Dopłaciłem kilka stówek i mam coś co mi się bardziej podoba, druga strona zarobiła trochę i też jej się bardziej podoba
[ Dodano: 2010-02-07, 20:48 ]
PS. Gleba akurat zazdroszczę Jakbyś schodził niżej to mogę odkupić od Ciebie sprężyny.
[ Dodano: 2010-02-07, 20:49 ]
Tym bardziej, że też mieszkasz w stolicy dlaczego nie wpadasz na spoty??
Inne fele to spory wydatek, poszukaj kogoś kto się z Tobą zamieni, tak jak zrobiłem ja. Dopłaciłem kilka stówek i mam coś co mi się bardziej podoba, druga strona zarobiła trochę i też jej się bardziej podoba
[ Dodano: 2010-02-07, 20:48 ]
PS. Gleba akurat zazdroszczę Jakbyś schodził niżej to mogę odkupić od Ciebie sprężyny.
[ Dodano: 2010-02-07, 20:49 ]
Tym bardziej, że też mieszkasz w stolicy dlaczego nie wpadasz na spoty??
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wonski, a poproboj popytac ludzi co sprzedaja cale auta i maja ladna felge na aucie, masz pewnosc ze kupisz cos co bedzie pasowac, nie obcierac, wiesz jak to juz wyglada, a przy okazji koles bedzie mogl dostac juz pewna inwestycje samochodu... ja tak kupilem moje, no i moze temu koles juz prawie rok sprzedaje auto i nie umie sprzedac ;p
Właśnie.. stolica.. kobiety.. kariera.. i tak od rana do wieczora, gdzie ja mam znaleźć czas na spoty?ATLAS pisze:Tym bardziej, że też mieszkasz w stolicy dlaczego nie wpadasz na spoty??
Glebę masz większą ode mnie.. Chcesz podnieść?
Co do alufelg to chciałbym pójść w german style, na pewno z rantem. Obecne alufelgi naprawdę fajnie się prezentują, tylko muszą być czyste a nie jak na załączonym zdjęciu.
Na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że nie znam się na jakiś piastach.. dystansach.. calach.. czy też innych rzeczach z tym związanych, więc byłbym wdzięczny za wyrozumiałość przy czytaniu moich pytań.. Dla mnie ważne jest to czy ładnie wygląda.. a jak osiągnąć zadowalający efekt aby jakoś to leżało.. to dopiero mam nadzieję się dowiedzieć;) Tak samo jak dobór opony.. (naciąganie?)
Zdjęcie wykonane komórką w garażu, jednak dający obraz tego, że czyste nie jest takie złe
Witam, wobec powyższego proponuję abyś się zapoznał z wątkiem i innymi podobnymi tematami aby "wchłonąć" podstawową wiedzę o materii
Ostatnio zmieniony 08 lut 2010, 09:48 przez quick, łącznie zmieniany 1 raz.
jak się zapytałem to dostałem taką wiąchę że....lepiej nie opowiadać więc wolę już się nie pytaćkolczat pisze:wonski, a poproboj popytac ludzi co sprzedaja cale auta i maja ladna felge na aucie, masz pewnosc ze kupisz cos co bedzie pasowac, nie obcierac, wiesz jak to juz wyglada, a przy okazji koles bedzie mogl dostac juz pewna inwestycje samochodu... ja tak kupilem moje, no i moze temu koles juz prawie rok sprzedaje auto i nie umie sprzedac ;p