[80/90 b3] centralny w tylnej klapie
[80/90 b3] centralny w tylnej klapie
witam'
mam centralny pneumatyny ale nieotwiera tylnej klapy niema nawet tam silowniczka
jak otworze klape to z dwoch stron mam kable ktore wchodza do maski pewnie sa od swiatel tylko ten z lewej strony jest grubszy i sie zastanawiam czy to niejest wezyk od centralnego jak to powinno wygladac prosze jak ktos ma o fotke najlepiej zeby bylo widac zamek od srodka z centralnym
mam centralny pneumatyny ale nieotwiera tylnej klapy niema nawet tam silowniczka
jak otworze klape to z dwoch stron mam kable ktore wchodza do maski pewnie sa od swiatel tylko ten z lewej strony jest grubszy i sie zastanawiam czy to niejest wezyk od centralnego jak to powinno wygladac prosze jak ktos ma o fotke najlepiej zeby bylo widac zamek od srodka z centralnym
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, 15:47 przez silentfox, łącznie zmieniany 1 raz.
- czester-11
- Forum Audi 80
bialy wezyk powinien byc zdejmij to czatrnal zaslepke w klapie jesli posiadasz to z prawej i tam masz mechanizm zamka, sprawdz czy dochodzi do niego ten przewod,
albo inaczej w bagazniku po prawej na zbiorniku za tapicerko jest pompa sprawdz czy odchodzi od niej przewod do tylnej klapy,
moze poprostu nie masz zamykania bagaznika spotkalem juz pare takich audi ze centralny byl ale na bagaznik juz nie
albo inaczej w bagazniku po prawej na zbiorniku za tapicerko jest pompa sprawdz czy odchodzi od niej przewod do tylnej klapy,
moze poprostu nie masz zamykania bagaznika spotkalem juz pare takich audi ze centralny byl ale na bagaznik juz nie
- czester-11
- Forum Audi 80
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
do zamka nic niedochodzi a do klapy idzie cos z lewej i z prawej niewiem czy to wezyk czy kabel bede musial zobaczyc czy idzie z pompki
ps
1:czy ma ktos zrobione dodatkowe swiatla stopu tzn nie to 3 tylko obok pozyzyjnych
2:jak sprawdzic bez rozbierania licznikow ile ma byc kontrolek w okienku od mc ja mam 2 od chlodzenia i hamulcow i na forum widzialem ze sa tez 3 i niewiem czy moze zaroweczka jest spalona ile ich powinno byc?
ps
1:czy ma ktos zrobione dodatkowe swiatla stopu tzn nie to 3 tylko obok pozyzyjnych
2:jak sprawdzic bez rozbierania licznikow ile ma byc kontrolek w okienku od mc ja mam 2 od chlodzenia i hamulcow i na forum widzialem ze sa tez 3 i niewiem czy moze zaroweczka jest spalona ile ich powinno byc?
co znaczy dodatkowe światła stopu? Jak masz światła stopu to jest OK. Co najwyżej możesz tam mieć przeciwmgielne (fabryka dawała tylko z lewej strony).
W MC są albo 3 albo 4 (4-to kontrolka od niezapietych pasów). Po przekręceniu kluczyka powinny się zapalić wszystkie aktywne (czyli albo 3 albo 4)
W B3 nie było MC a jedynie same wyświetlacze kontrolek (tylko 2) ewnetualnie AC
W B4 MC wygląda tak:
http://img260.imageshack.us/my.php?image=b15ps.jpg
cisnienie, temperatura i płyn hamulcowy
W MC są albo 3 albo 4 (4-to kontrolka od niezapietych pasów). Po przekręceniu kluczyka powinny się zapalić wszystkie aktywne (czyli albo 3 albo 4)
W B3 nie było MC a jedynie same wyświetlacze kontrolek (tylko 2) ewnetualnie AC
W B4 MC wygląda tak:
http://img260.imageshack.us/my.php?image=b15ps.jpg
cisnienie, temperatura i płyn hamulcowy
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- czester-11
- Forum Audi 80
No właśnie - może jakieś foty w scenerii nocnej! :mrgreen: Co by nam się rozjaśniło!cobra pisze:o czym ty do nas rozmawiasz? nie czaję...czester-11 pisze:ja mam siwatla pozycyjne w tych przeznaczonych na przeciwmgielne, wsadzilem zarowki dwowloknowe wiec jak trzeba to mam dwa przeciwmgielne wystarczy przelocznik wlaczyc,