Witam! Zabrałem sie za wymiane nagrzewnicy zaczałem od strony schowka i teraz chce zaczac od strony kierowcy i mam pytanie czy do zdjecia kierownicy potrzebny jest sciagacz?????????????????? Dodam ze nie mam poduszki zwykła kierownica na 1 srube. Jesli potrezbny jestsciagacz to dam rade wymontowac nagrzewnice bez sciagania kierownicy???
[ Dodano: 2010-01-17, 14:18 ]
;>;>;>;>;>;>;> :?:
[b4 2.0] Zdjecie kierownicy potrzebny sciagacz?nagrzewnica
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
roman1988, Kierownica może siedzieć dość mocnao. Musisz ciągnąć dość mocno na zmiane raz lewa raz prawa strona. Ja kiedyś nie mogąc zdiąć kiery jak się zaparłem to do dnia dzisiejszego mam wykruszony ząb.
Jeszcze jedno nie używaj wielokrotnie po sobie znaków interpunkcyjnych. Jest to niezgodne z regulaminem.
Jeszcze jedno nie używaj wielokrotnie po sobie znaków interpunkcyjnych. Jest to niezgodne z regulaminem.
roman1988, przecież w tym wątku uzyskałeś już odpowiedź na to pytanie: https://audi80.pl/all-b3-b4-wymiana- ... htm#399247
Poza tym nadal nie stosujesz się do tego, o co Cię prosiłem i używasz wielu takich samych znaków interpunkcyjnych jeden po drugim w postach.
Zapoznaj się z regulaminem!
Poza tym nadal nie stosujesz się do tego, o co Cię prosiłem i używasz wielu takich samych znaków interpunkcyjnych jeden po drugim w postach.
Zapoznaj się z regulaminem!