[Podkarpackie] pogaduchy
Wiesz gdyby tak większość bo już o wszystkich z forum nie mówię zjechała się w lecie np. na Radawę co my bili kiedyś porozbijać namioty na wieczór jakieś ognisko coś popiwkować albo i coś mocniejszego to mogłoby być fajnie ja bym się pewnie wybrał w każdym razie, ale to tak jak mówię min. te 12 autek by się musiało zjechać żeby ekipa odpowiednia była.gregorek pisze:co można robić w Przemyślu dwa dni chyba się szukać po mieście bo tam więcej jednokierunkowych niż na całym podkarpaciu
- damian19772
- Forum Audi 80
A ja chyba Audiczkę Metala widziałem dziś w Krośnie pod lotniskiem, i mam takowe pytanko do miejscowych gdzie tam na lotnisku planowaliście to latanie bokami bo dziś byłem ale tylko taki kawałek placu i oranina taka była że szkoda było auta męczyć, jak ktoś może to zaznaczcie na mapy.google.pl dokładne miejsce tego placu do ćwiczeń a już sobie go znajdę wtedy, i mam nadzieję że tam pałkarze nie wpadają za często co ? Bo koleżankę uczę tam jeździć przed egzaminem trochę niechciałbym kolegowego dostać.. ? :lol: