Audi 80 B4 Cabrio 96r 1.9TDi 103KM 17" -80/-70
Audi 80 B4 Cabrio 96r 1.9TDi 103KM 17" -80/-70
Witam to moje Audi 80 B4.
Serducho to TDi 1.9 zawirusowany na 103KM i 242NM (1900obr), calkiem ladnie sie zbiera jak na diesla.
Zawieszenie to gleba calkowita sprezyny koni -80mm przód i tyl -70mm jeszcze na standardowych amorkach lecz juz sie kupuja nowe sportowe dedykowane do tego obnizenia takze firmy koni. Jak wiadomo jest duzy problem ze zdobyciem takich amorkw do cabrio. Moze ktos z Was ma dojscie do takowych ?
Wnetrze czarna skóra, siedzenia recaro szybki i lusterka elektryki dach elektryk (fajna sprawa). Audio to na dzien dzisiejszy jednostka centralna Alpine a zabudowa glosnikow robiona w niemczech przez firme zakladajaca car audio. Lecz w niedlugim czasie i tak bede montowal wzmacniacz.
Felgi to standardowe 17" z Audi A6 S-line 215/45/17.
Lampy w xenonie.
W planach:
Audio
Zawieszenie
Navi plus w miejsce srodkowych nawiewow.
Poprawki lakiernicze po poprzednim wlascicielu :evil:
Kilka fotek:
Serducho to TDi 1.9 zawirusowany na 103KM i 242NM (1900obr), calkiem ladnie sie zbiera jak na diesla.
Zawieszenie to gleba calkowita sprezyny koni -80mm przód i tyl -70mm jeszcze na standardowych amorkach lecz juz sie kupuja nowe sportowe dedykowane do tego obnizenia takze firmy koni. Jak wiadomo jest duzy problem ze zdobyciem takich amorkw do cabrio. Moze ktos z Was ma dojscie do takowych ?
Wnetrze czarna skóra, siedzenia recaro szybki i lusterka elektryki dach elektryk (fajna sprawa). Audio to na dzien dzisiejszy jednostka centralna Alpine a zabudowa glosnikow robiona w niemczech przez firme zakladajaca car audio. Lecz w niedlugim czasie i tak bede montowal wzmacniacz.
Felgi to standardowe 17" z Audi A6 S-line 215/45/17.
Lampy w xenonie.
W planach:
Audio
Zawieszenie
Navi plus w miejsce srodkowych nawiewow.
Poprawki lakiernicze po poprzednim wlascicielu :evil:
Kilka fotek:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Cabrio, witam serdecznie, widze nabyles auto nad ktorym sie zastanawialem, ale wystraszylo mnie wymienione sprzeglo, oraz zmieniony lakier na taki z palety bmw m3... ale teraz posiadajac swojego moglbym uznac ze jednak jak sie chce miec naprawde ladnie wygladajace cabrio to trzeba polozyc nowa powloke lakieru, a sprzeglo... wiadomo czesc zuzywalna... gratuluje pieknego wozidla, mozna wiedziec ile dales?
-
- Forum Audi 80
Przepiękna ale zawsze co ją oglądałem zastanawiałem się dlaczego za taką cenę wisi tak długo na alledrogo...
Zresztą foty z ogłoszeń... I moim skromnym zdaniem zawiecha jest 60/40...
A te fele to nie są a'la A8?
Ale wszytsko to nic...
Jest meeeega wypasik, baaardzo mi się podoba... Widziałem ją na żywca na IST w Poznaniu...
Zresztą foty z ogłoszeń... I moim skromnym zdaniem zawiecha jest 60/40...
A te fele to nie są a'la A8?
Ale wszytsko to nic...
Jest meeeega wypasik, baaardzo mi się podoba... Widziałem ją na żywca na IST w Poznaniu...