[B3/B4]Licznik
[80 B3]Zestaw wskaźników
Wydaje mi się że na moim wyświetlaczu na desce rozdzielczej [ w środku u góry , taki kwadrat] nic się nie dzieje. Mam pytanie do kolegów co powinien wyświetlać i kiedy ??
Ostatnio zmieniony 31 gru 2006, 16:15 przez jarema, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba będę musiał w wolnej chwili zdemontować zestaw wskaźników i zobaczyć co tam mam.
W książce pojazdu Betriebsanleitung jest napisane (auto-check-system) i mam obrazek z
tym wyświetlaczem na którym widnieje duży napis OK . Wygląda mi to na kontrolkę sprawności systemu check. Tylko pytanie czy u mnie ona działa.
W książce pojazdu Betriebsanleitung jest napisane (auto-check-system) i mam obrazek z
tym wyświetlaczem na którym widnieje duży napis OK . Wygląda mi to na kontrolkę sprawności systemu check. Tylko pytanie czy u mnie ona działa.
w 80 wsadzali 3 rodzaje tych kontrolek:
1 BoardCheck - to co jmm ma w awatarze
2 AutoCheck - to o czym piszesz, wyświetla kontrolki w formie graficznej (klocki, płyny itp)
3 MiniCheck - 3 kontrolki tam są: brak smarowania, brak płynu hamulcowego i coś jeszcze
Kolejność ww ukł.samokontroli na zdjęciu jest odwrócona:
2 AutoCheck - to o czym piszesz, wyświetla kontrolki w formie graficznej (klocki, płyny itp)
3 MiniCheck - 3 kontrolki tam są: brak smarowania, brak płynu hamulcowego i coś jeszcze
Kolejność ww ukł.samokontroli na zdjęciu jest odwrócona:
To co mam w avatarze to komputer pokładowy jest niżej, nad nim mam AutoChecka, który właśnie wyświetla napis OK, sygnaly z radia, brak plynu do spryskiwaczy itpcobra pisze:w 80 wsadzali 3 rodzaje tych kontrolek:
-
- Forum Audi 80
[80 b3] licznik nie działa
raz zaskoczy ale po skasowaniu do zera niedziała ale spowrotem nieraz zaskocy
Ostatnio zmieniony 04 sty 2007, 18:36 przez mateusz fiuk, łącznie zmieniany 1 raz.