[80 B4 ABT] Hamulec ręczny
ta konsola składa się z dwóch części pierwsza to tu gdzie jest popielnika i zapalniczka a druga tu gdzie ręczny i każdą można zdjąć bez wyjmowania drugiej a jeśli potrzeba Ci wyjąc obie to nie ma konieczności demontowania tego plastyku na dźwigni od ręcznego ja wyjmowałem tunel z 10razy i za każdym razem bez jego zdejmowania po prostu delikatnie i umiejętnie trzema manewrować drugą częścią tunelu i wszystko wyjdzie <ok>
problem
Mam taki problem ze wszystko bylo ok z recznym chcialem go troche podciagnac na srodkowej regulacji i nagle po zrobieniu 3obrotow nakretka zrobil sie taki luz ze teraz sie nie da wyregulowac tego nie ma wogole recznego lewarek recznego sie tylko reguluje a nie chamulec prosze o pomoc z gory dzieki
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
dzieki za zainteresowanie sie i pomoc okazalo sie ze przy tarczy spadla linka bo nie bylo zabezpieczenia a na drugim kole jest zapieczona ta dzwignia i po zalozeniu linki i zawleczki lapie na jedno kolo czyli jest git a drugi zacisk hamulca badz ponowna regeneracja bo jedna juz byla wymaga wymiany na nowa ... pozdro