Szrek by Oofol
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Stary, fajna reklama, ale mam nadzieję, że przez ostatnie miesiące poprawiłeś błąd ortograficzny w niej. :shock: <ok>Jak by ktoś nie wiedział co jest bonusem - dorezałem sobie warsztat dookoła Niuńki
Zapraszam:
link do wizytówki - str 1
Ty chyba jesteś jedyną osobą, która tak bardzo modzi swoją B3 <ok> I chwała Ci za to, jest naprawdę dobrze.
Zacząłeś kilka miesięcy temu zmieniać zabudowę bagażnika. Skończyłeś ją? Bo na ostatnich fotkach to jest gołe drewno - jakiegoś obicia brak. :roll:
Naprawdę ten kawałek plastiku pod skrzynie wycisza autko? :?:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mariusz ja mam ori. Nic nie trzeba przerabiać ani dokładać - wszystkie śruby montażowe wystają z podwozia - dodatkowo potrzeba 4 nakrętki 6mm i podkładki - jak masz blachę nad ukł. wydechowym to tylko 2 nakrętki i 2 podkładki:)
Marek - poprawiłem błędy już dawno - tylko szkoda że przed drukiem ulotek nikt ich nie zauważył a widziało to kilkanaście osób - po druku wszystkie te nagle zauważyły...
Zabudowę obiłem ale to jest i tak przejściowe więc nie ma się czym chwalić - wieczorem może jakieś foto wrzucę;-)
BTW dzięki za uznanie;-)
Co do wyciszenia to może nie jest to mega nie wiadomo jak ale odczuwalne dla ucha jest.
Marek - poprawiłem błędy już dawno - tylko szkoda że przed drukiem ulotek nikt ich nie zauważył a widziało to kilkanaście osób - po druku wszystkie te nagle zauważyły...
Zabudowę obiłem ale to jest i tak przejściowe więc nie ma się czym chwalić - wieczorem może jakieś foto wrzucę;-)
BTW dzięki za uznanie;-)
Co do wyciszenia to może nie jest to mega nie wiadomo jak ale odczuwalne dla ucha jest.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
"uznanie na pomorzu" 8-) <ok>Oofol pisze:BTW dzięki za uznanie;-)
Co do wizytówki - tak jest zawsze, człowiek po dziesięć razy sprawdza i ZAWSZE znajdzie się błąd. :lol: W ten sposób chociażby moja mama pisała 7 lat doktorat, bo co napisała, to kilka razy poprawiała. :lol:
Chętnie zobaczę jak wygląda zabudowa - nawet jeśli jest w fazie przejściowej.
btw. pierwszy raz w ogóle widzę osłonę na skrzynię biegów. <ok> Ciekawa opcja 8-)