[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Re: :)
Będzie szał..składaj to <ok>archi-85 pisze:fotka prosto z garazu przy montowaniu pasa przedniego!!
Jeżeli chodzi o silnik zmień skrzynie z automata na manaula poczujesz różnie bo już 90km w takiej lekkiej budzie powinno jeździć wystarczająco szybko :mrgreen:
Re: :)
skrzynie zmienie napewno!! ale silnik bedzie mial 110 (szacowane) walek rozrzadu,dopieszczona glowica,kolektor wydechowy i modyfikacja gazika zrobi swojeelmlody pisze:Będzie szał..składaj to <ok>archi-85 pisze:fotka prosto z garazu przy montowaniu pasa przedniego!!
Jeżeli chodzi o silnik zmień skrzynie z automata na manaula poczujesz różnie bo już 90km w takiej lekkiej budzie powinno jeździć wystarczająco szybko :mrgreen:
w domu jestem na etapie szyszczenia czesci, aktualnie lampy robione sa na nowki!!!
:(
Załamka!!!!!!!!! :-( auto odebrane od blacharza i jest totalnie (...)!! koles myslal ze chyba nie zobacze i postanowil to ukryc!! przy wstawianiu nowego pasa przedniego (....) sie o centymetr od strony pasażera za bardzo wpuscil i nie pasuje z blotnikiem atrapa i nawet maska sie nie zamyka !!! totalna klapa! mam nadzieje ze to poprawi choc nie wiem jak on to zrobi. :-(
Kolego, rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale to nie upoważnia Cię do niecenzuralnego wyrażania się.
IC69
Kolego, rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale to nie upoważnia Cię do niecenzuralnego wyrażania się.
IC69
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 20:26 przez archi-85, łącznie zmieniany 1 raz.