[b3] Pomysł na przeróbkę blendy na styl US/JAPAN
ja wiem że to dyskusja na osobny dział ale chyba chodzi o to Łukasz żeby na pomarańczowo świeciło bo avant tez ma przecież czerwone kierunki sedan tak samo ale wielkiego halo z tego nie ma. No a gdyby już mnie przydusili do maski z tymi kierunkami folie mogę zedrzeć, choć szczerze mówiąc jeśli efekt mnie nie zadowoli czyli nie będą na pomarańczowo świecić to jeszcze przed niebieskimi je przywrócę do stanu pierwotnego, bo chce mieć kierunki czerwone ale światło pomarańczowe ;-D
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
oczywiscie ze nie ma bo na zarowke jest nalozona zielona banka ktora w polaczeniu z czerwonym kloszem tworzy pomaranczowa barwe... wiem bo aktualnie chce w swoich kierunkach zamontowac ta zielona banke i okleic folia cale lampy zeby wlasnie spelnialy wymog naszego porabanego prawa...ysiul pisze:bo avant tez ma przecież czerwone kierunki sedan tak samo ale wielkiego halo z tego nie ma
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jezeli kupisz zieloona zarowke to daj mi zaraz znac... problem w tym ze nie ma nigdzie takowych, malowalismy z meirem i wsadzalismy w obklejone lampy ale nawet w nocy ledwo co bylo widac tego swiatla... ta ziolna banka musi dobrze przepuszczac swiatlo, a jendoczescie dobrze zmienic kolor zarowki...
pickupy? wiesz na sam przeglad zalozyc cos co swieci na pomaranczowo chocby w bialym kloszu, a nie koniecznie dobrze wygladajacego, to nie problem, szczegolnie w polskich warunkach... pozatym dobrze wiesz ze w tym kraju to cena gra role, nic wiecej...
pickupy? wiesz na sam przeglad zalozyc cos co swieci na pomaranczowo chocby w bialym kloszu, a nie koniecznie dobrze wygladajacego, to nie problem, szczegolnie w polskich warunkach... pozatym dobrze wiesz ze w tym kraju to cena gra role, nic wiecej...
kolczat o jakiej zielonej żarówce Ty opowiadasz? nie ma żadnych zielonych żarówek. ja u siebie mam czerwone klosze i pomarańczowe żarówki i przy włączeniu świeci na pomarańczowo, poprostu przyciemnienie kloszy na czerwono w oryginale jest tak lekko stonowane że pomarańczowe światło żarówki jest w stanie przebić sie przez klosz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80