A masz jakieś zdjęcia?WOJTEK26 pisze:Ja załozyłem sobie w konsoli centralnej w wolnym miejscu miedzy przełacznikami
[A4 ADR] Moja czarnula- Bi-xenony +św. dzienne str.1
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fajny bajer, ale na allegro słono sobie za to krzyczą. Ja myślę jeszcze o podświetleniu klamek ale nie na zasadzie wstawienia diody, tylko po przez jakiś materiał światło-przewodzący, coś na tej zasadzie jak jest to w tych kratkach. Tylko jest trochę ciężko z wstawieniem tego, żeby to miało ręce i nogi.WOJTEK26 pisze:Ostatnio zachorowałem na jedna rzecz która poprawi wygląd wnetrza a mianowicie podświetlane kratki od wersji po lifcie niby drobiazg a poprawie wyglad wnetrza w nocy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Widzę że ostatnio grzebałeś przy imo Standard jeśli chodzi o A4. Też miałem z tym problem na początku. Chciałem się do tego dobrać ale nie dałem rady odkręcić poduchy. Wziąłem więc sprężarkę i dmuchałem gdzie się dało w okolice stacyjki i jakoś na szczęście pomogło. Już od 9-10 miesięcy mam spokój - ani razu imo nie ześwirował a na początku miałem już takie sytuację że trzeba było bawić się pół godziny zanim imo załapał. Czasem pomagało odłączenie na chwilę aku.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Daniello85
- Audi 80 Klub