[80 b3 jn]Audi 80 gleba -60,40 i alu 16''
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Witam, dwa dni temu została założona gleba -60,40 i alufelgi 16 z oponkami 205/50 . Niestetu audik troszke obciera i będę musiał go troszkę unieść w górę :cry: Oto kilka fotek , w tygodniu muszę jeszcze polakierować blende na tylna szybe , zastanawiam się nad powrotem do orginalnego zderzaka i grila bo te chyba są nie bardzo trafne. Zapraszam do oceny
Ojjj ślicznie! <ok> uwielbiam ten kolor w B3, do tego gleba idealnie pasuje. Felgi też całkiem spoko. Przód najbardziej lubię taki jak u Ciebie, ciemne kierunki i lampy.Paweł123 pisze:Witam, dwa dni temu została założona gleba -60,40 i alufelgi 16 z oponkami 205/50 . Niestetu audik troszke obciera i będę musiał go troszkę unieść w górę :cry: Oto kilka fotek , w tygodniu muszę jeszcze polakierować blende na tylna szybe , zastanawiam się nad powrotem do orginalnego zderzaka i grila bo te chyba są nie bardzo trafne. Zapraszam do oceny
..oooo dobre pytanie, aktualne dla mnie. Spoko autko <ok>Olszak pisze:Też tak mam A jak ci się jeździło na 16 bez gleby i na ori zawieszeniu ??
Kolorek fajny, podobny do mojego choć bardziej rudy. Kurcze robili kilka podobnych kolorów Podobne koło będzie gościć u mnie na autku, choć inaczej pomalowane można powiedzieć
Olszak pisze: A jak ci się jeździło na 16 bez gleby i na ori zawieszeniu ??
Kolego na orginalnym zawieszeniu jeździło się bardzo dobrze, nic nie obcierało, za to teraz jeździ się troche lipnie, niestety będę musiał podwyższyć audi bo tak to długo nie dam rady jeżdzić , wydaje mi się że to dlatego ze mam opony 205/50 a nie 205/45 lub 205/40
Paweł123, podjedz gdzies do wulkana i pojdz na wymiane z doplata na 205/40/16
a bedziesz zadowolony :mrgreen:
a i nie poto obniza sie autko zeby po kilku dniach isc w gore tylko trzeba caly czas leciec w dol <ok>
a tak po za tym Paweł mam nadziej ze moze kiedys wpadniesz do CT na spota i obejrze ja na zywo bo autko ciekawe :mrgreen:
a bedziesz zadowolony :mrgreen:
a i nie poto obniza sie autko zeby po kilku dniach isc w gore tylko trzeba caly czas leciec w dol <ok>
a tak po za tym Paweł mam nadziej ze moze kiedys wpadniesz do CT na spota i obejrze ja na zywo bo autko ciekawe :mrgreen: