Audi 90q B3 4.2 V8
My również zaczęliśmy taki projekt tyle ze na Audi Coupe. Buda jutro jedzie do obspawania i spawania klatki max rozbudowanej.Jednostka napędowa pochodzi z S4(Silnik od Zbyszka Lisa z Radomia),Hamulce z Range Rovera.Auto będzie jeździło tylko latem:D Niedługo również na forum założymy temat z postępami prac;)
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Na 400m i tak az nadto. Powienien zostac przy serii tak naprawde (mniejsza masa wirująca)Hamulce z 2.8 nie będą za słabe ?
Ja jedyne co zrobie to obspawam nadwozie. Kiedys tez chcialem wstawiac klatke (bylem juz po rozmowach z Irkiem z IRECO) ale szkoda mi auta na KJSy. Zostaje przy szybkiej ulicy i 400 metrach.Buda jutro jedzie do obspawania i spawania klatki max rozbudowanej.
Ja usilnie bronilem sie przed kasztanem na rozdzielaczach, a ze trafil sie tani silnik od A8 to nie czkalem dlugo. Teraz, majac porownanie do tego jak jezdzi 4.2 z S4 w Audi Coupe (znajomy ma taki woz), wiem ze bylo warto szukac tej okazji.Jednostka napędowa pochodzi z S4(Silnik od Zbyszka Lisa z Radomia)
Heh no i (wulgaryzm), Powodzenia w dalszych modach <ok>
Kolego, w języku polskim występują inne słowa, których można użyć do wyrażenia swojego zachwytu!
Kolego, w języku polskim występują inne słowa, których można użyć do wyrażenia swojego zachwytu!
Ostatnio zmieniony 24 sty 2010, 23:05 przez Dimont, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No kurde trzeba przyznać że jak uda Ci się to wszystko dograć do końca to ta Audica bedzie poprostu (wulgaryzm) :mrgreen:
4,2 z A8 do ... A80 :mrgreen: oj robi wrażenie <ok>
Powodzenia
4,2 z A8 do ... A80 :mrgreen: oj robi wrażenie <ok>
Powodzenia
Ostatnio zmieniony 24 sty 2010, 23:06 przez peter_k, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To przecie różnica jednej cyfry <rotfl2> <yes> Ładnie grzebiesz i widać, że ogólnie dbasz o autko.peter_k pisze:4,2 z A8 do ... A80 :mrgreen: oj robi wrażenie <ok>
Może sprzęgła nie puszczasz :?: <haha> Może na letnich śmigasz, bo naprawdę jakby to było FWD to wiadomo brak trakcji przy takim engine 8-) Ale <quattro> to jeśli tak na zimówkach masz to stary <brawo> Pokłony do samej ziemi <yes> <bravo> <yes> <bravo>warunki nie pozwalaja na jakikolwiek przyspieszanie (nie mam trakcji na pierwszych 5 biegach (z 5 dostepnych :twisted: )
Wielki Szacun za prace włożona w to autko, jak już zrobisz wszystko co chcesz to na pewno odwdzięczy się radością z jazdy. Miałem okazje przejechać się na miejscu pasażera czymś podobnym bo A80 B4 Quattro 4.2 L Biturbo jak byłem u rodziny w Niemczech w Bon z tego co kuzyn mi powiedział jego koleś miał to zestrojone na 530KM, powiem tak jak się rozpędzaliśmy to dostałem zawrotu głowy :shock:
Powodzenia w dalszych modach.
Powodzenia w dalszych modach.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80