[Niemcy] Zlot w Kronach
Jak by był prąd to przedłużacz mam 30m xD do tego idzie czajnik podłączyć zawsze nawet coś jeszcze xD a butla też nie głupi pomysł xD A jakieś jeszcze wydatki są??? Z tego co mi Jagna pisała jest możliwy jakiś wyjazd pod prysznice czy coś i jakieś AQua w okolicy. Można jakieś grubbe info na ten temat??? <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
"Dobra ludziska gadałem z samym "szefem" LKAudi i sprawa jest tego typu, że oni jadą dzień wcześniej do Ingolstadt zobaczyć fabrykę i muzeum Audi (jedziemy z nimi nie ma bata) potem jadą do Kronach. Nie ma rezerwacji, więc wjeżdżamy i parkujemy koło siebie. Nocleg to albo namiot albo auto, więc standard u nas Jedzenie tam jest (budki z żarciem) i tu UWAGA :!: Nie wolno tam samemu grillować jest zakaz :!: I jest zakaz jeżdżenia po 22-giej. I teraz tak Wjazd na zlot: 15 euro kierowca + auto, 10 euro pasażer. W Ingolstadt za muzeum trzeba zapłacić 5 euro a za wejście do fabryki 3 euro. Obok fabryki jest jakiś fajny sklep podobno, w którym idzie oszaleć (modele, gadżety itp itd). Koledzy z Lublina mieli dystans około 1000 km, więc nie ma tragedii. O wszystkim jeszcze będą mnie informować. "
post wyżej masz właśnie moje info które dałem chłopakom ze Śląska
700-800 zł to jest koszt całej imprezy jaki poniosłem czyli podróż ,bilety ,jedzenie i alko
z prądem to może być różnie,więc kuchenka gazowa wskazana jak najbardziej
jak coś chcecie więcej wiedzieć to pytajcie ,będe na bieżąco odpowiadał
700-800 zł to jest koszt całej imprezy jaki poniosłem czyli podróż ,bilety ,jedzenie i alko
z prądem to może być różnie,więc kuchenka gazowa wskazana jak najbardziej
jak coś chcecie więcej wiedzieć to pytajcie ,będe na bieżąco odpowiadał
- ShoofeL
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ello
Zapraszam na www.Audislask.pl -> tam podchodzimy bardzo powaznie do tematu i samej organizacji.
Panowie - prąd będzie.
Posiadam agregat prądotwórczy i wezmę go, więc będzie ciepła woda, żeby zalać jakiś kubek, zupkę,itp...
Weźcie sobie jakieś przedłużacze, czajnikli, kuchenki na prąd, bo szkoda keszu wydawać na niemieckie żarło, które i tak mi osobiście jakoś nie smakuje.
Wole nasze Polskie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Więcej szczegółów możecie znaleźć na AudiŚląsk.
Do zobaczenia
Pozdrawiam,
ShoofeL
Zapraszam na www.Audislask.pl -> tam podchodzimy bardzo powaznie do tematu i samej organizacji.
Panowie - prąd będzie.
Posiadam agregat prądotwórczy i wezmę go, więc będzie ciepła woda, żeby zalać jakiś kubek, zupkę,itp...
Weźcie sobie jakieś przedłużacze, czajnikli, kuchenki na prąd, bo szkoda keszu wydawać na niemieckie żarło, które i tak mi osobiście jakoś nie smakuje.
Wole nasze Polskie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Więcej szczegółów możecie znaleźć na AudiŚląsk.
Do zobaczenia
Pozdrawiam,
ShoofeL