lum Wysłany: Dzisiaj 13:59 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
ciaho napisał/a:
w 20 minut sie wyrobisz i po kłopocie
Mnie to zajmuje 2 sekundy, a komuś kto robi to pierwszy raz nie powinno zająć dłużej niż minutę....
Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli.
wciśnij gdzieś w sieci nagranie.
RESPECT
[B4 ABK] Awaryjne otwieranie centralnego zamka PILNE
pomoc
miałem też problem gdy zgubiłem jedyny kluczyk. i pan który dorabia kluczyki powiedział żeby brzeszczotem od strony kierowcy,między uszczelką a szybą po próbować i powinno się udać MIAŁ RACJĘ 10 MINUT i udało się otworzyć
Mam inny problem, aku doładowywałem, maska otwarta drzwi były zamknięte, po podpięciu aku centralny mi się zamknął, bębenki w klamkach mam rozwalone, z pilota nie chce się otworzyc, zrobiłem zwarcie + z aku z masą, nic nie dało, blende mam w całości z lampami, śruby zardzewiałe obkręcają się, po wyjęciu bezpiecznika od zamka i ponownym włożeniu tylko awaryjne mrugają i nic, jakieś pomysły, nie ma może jakiegoś wężyka od centralnego pod maską :roll:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jak odepniesz wężyk od pompki to dobrze by było zatkać wylot w pompce, bo jeśli centralny zadziała to będzie długa dmuchała lub ssała próbując zamknąć lub odsunąć drzwi i się spali. A po zatkaniu napotka opór i uzna że drzwi zostały otwarte/zamknięte i się wyłączy.Iron85 pisze:Czy jak odepnę ten wężyk od centralnego to będę miał spokój, chodzi o to aby się nie zamykał :roll: